Machine Head en Amon Amarth door Europa met Vikings & Lionhearts Tour

Machine Head - 013 news_groot
Machine Head en Amon Amarth door Europa met Vikings & Lionhearts Tour
Door RobZ op 01 november 2021 - 12:17 Twee van 's werelds meest gerespecteerde metalbands komen volgend jaar september en oktober naar Europa. De Zweedse vikingmetalband Amon Amarth en Bay Area metaliconen Machine Head spelen samen shows door heel Europa tijdens hun co-headline tournee genaamd Vikings and Lionhearts. De Zweedse band Halo Effect opent de show.

Zowel Nederland als België worden aangedaan op de tournee van Machine Head en Amon Amarth. Op 2 oktober komt de Vikings & Lionhearts tour langs de Afas Live in Amsterdam. Op 21 oktober komt Vorst Nationaal in Brussel aan de beurt. De voorverkoop voor beide shows start op vrijdag 5 november om 11:00 uur. Tickets kosten in Amsterdam met een prijs van 60,48 euro iets meer dan in Brussel. Hier gaan de tickets voor 54,76 euro over de digitale toonbank.

Via deze link koop je tickets voor Machine Head en Amon Amarth in de Afas Live.

Hier koop je tickets voor het concert in Vorst Nationaal.

Wil je een mail ontvangen met de juiste ticketlink als de voorverkoop begint? Stel dan hier een reminder in voor de concerten in Amsterdam en/of Brussel.

In de dertig jaar van hun bestaan heeft Machine Head een buitengewone catalogus van klassiekers vergaard, terwijl ze tegelijkertijd hun reputatie opbouwden als één van de krachtigste en meedogenlooste live-bands in de heavy metal. Met albums als ‘Bloodstone & Diamonds’ (2014) en ‘Catharsis’ (2018) die divers, destructief en politiek geladen zijn, houdt Machine Head nooit op te evolueren, zonder daarbij de furieuze geest van hun roots te verliezen. Ongevoelig voor trends en trots dat ze onderscheiden blijven, is Machine Head nog steeds een bulldozer die alles verplettert.

Sinds 1992 zijn de heavy metal warlords Amon Amarth gestaag gegroeid in kracht en populariteit, met als hoogtepunt een verbluffende prestatie op hun laatste album ‘Berserker’ uit 2019, met wereldwijd succes in de charts: Duitsland #1, Zwitserland #1, Oostenrijk #2 en België #18. Het bewijs dat hun traditionele Scandinavische death metal doordrenkt met Viking geschiedenis en tradities nog steeds relevant is. Vandaag de dag is Amon Amarth sterker dan ooit, na meer dan 25 jaar van carrière die hen deed evolueren van hun nederige oorsprong tot hun huidige status als explosieve festival headliner en favoriete band van vele metal fans.BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Amon Amarth / Machine Head in AFAS Live
Bestel gelijk je ticket
KIES TICKET
zo 02 okt
Machine Head & Amon Amarth - The Vikings & Lionhearts Tour 2022
AFAS Live, Amsterdam
€ 60,48
vr 21 okt
Amon Amarth / Machine Head
Vorst Nationaal, Brussel
€ 54,76
Sports Team

ENGELSE INDIEBAND SPORTS TEAM NAAR TIVOLIVREDENBURGIn het voorjaar van volgend jaar komt Sports Team naar Nederland. De...

ziggoDomelogo

CLOSURE/CONTINUATION TOUR VAN PORCUPINE TREE LANGS... Porcupine Tree komt voor het eerste in twaalf jaar met nieuwe muziek en...

REACTIES

Avatar Pietsie
di 02 nov 2021 12:51

Pietsie Had me tamelijk verheugd op dat ze het 1e album integraal zouden gaan spelen en dan nog in Utrecht ook. Toen kwam C. En blijkbaar is dat idee nu van de baan. Shit zeg.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.