Genesis met 'The Last Domino Tour' langs de Ziggo Dome

Genesis
Genesis met 'The Last Domino Tour' langs de Ziggo Dome
Door RobZ op 25 oktober 2021 - 10:18 Genesis geeft op maandag 21 maart een concert in Ziggo Dome Amsterdam als onderdeel van ‘The Last Domino? Tour’. Deze tournee ging op 20 september van start in Birmingham en is het eerste gezamenlijke live-uitstapje van Tony Banks, Phil Collins en Mike Rutherford sinds hun uitverkochte ‘Turn It On Again’ wereldtournee in 2007. Zij worden op het podium bijgestaan door Nic Collins op drums en de bands vaste gitarist en bassist Daryl Stuermer.

Genesis is een van de wereldwijd best verkopende en meest succesvolle bands aller tijden. Ze verkochten naar schatting 100 miljoen albums en speelden tientallen jaren in uitverkochte stadions en arena's over de hele wereld. De ontwikkeling van Genesis is uniek. Hun geluid ontwikkelde zich gedurende de hele carrière en na meerdere line-up wijzigingen in de beginjaren, kwam in 1976 de klassieke bezetting van Tony Banks, Phil Collins en Mike Rutherford tot stand. Genesis gaf in 2007 hun laatste concert in Nederland. Toen stond de band in de Amsterdam Arena, het stadion dat nu de Johan Cruijff Arena heet. Podiuminfo was daar destijds bij voor een fotoverslag. Onze foto's werden toen nog in een andere resolutie op de site gezet, maar hier check je alle Genesis foto's van destijds.

Tickets voor dit concert van Genesis gaan op vrijdag 29 oktober om 10:00 uur in de verkoop. Er geldt een vanaf-prijs van 88,48 euro. Via deze link koop je tickets voor Genesis in de Ziggo Dome. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kunnen we regelen! Hier stel je een ticketreminder in.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Doornroosje

BAND OF HORSES TOURT VOORJAAR 2022 DOOR NEDERLAND EN...Band of Horses keert terug met hun zesde album op 21 januari 2022. Met Things...

hedon

LAKSHMI KONDIGT CLUBTOUR AAN IN VOORJAAR 2022,... In maart en april 2022 doet LAKSHMI , vergezeld door haar band, een clubtour...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.