Patrick Bruel in 2022 naar TivoliVredenburg en Vorst Nationaal

Patrick Bruel
Patrick Bruel in 2022 naar TivoliVredenburg en Vorst Nationaal
Door melissavkoldam op 22 oktober 2021 - 11:18 De Franse zanger Patrick Bruel brak in 1992 door in ons land met de live-versie van zijn nummer Casser La Voix, waarmee hij een top tien hit scoorde en een bescheiden Bruel-gekte ontketende. Op de vleugels van die hit kwam ook zijn album Alors Regarde in de albumlijsten, de plaat die drie jaar eerder van Bruel in zijn thuisland een ster had gemaakt.

Patrick Bruel geeft op 21 maart een akoestisch optreden in de Vorst Nationaal. Dit concert vervangt de concerten die eerder door de coronamaatregelen geen doorgang konden krijgen. Op 22 maart geeft hij een concert in de grote zaal van TivoliVredenburg. Kaarten hiervoor kosten tussen de €39 en €82.

Tickets voor Bruel in Vorst Nationaal zijn al te koop. Kaartjes voor TivoliVredenburg gaan op 25 oktober om 10:00 in de verkoop.

Een ticket voor Patrick Bruel in Vorst Nationaal koop je hier.
Een ticket voor Patrick Bruel in TivoliVredenburg koop je hier.

Bruel staat met één been in de traditie van het Franse chanson en met het andere in die van de pop. Dat is ook te horen op zijn laatste album Ce Soir On Sort... (2019)


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



hedon

LAKSHMI KONDIGT CLUBTOUR AAN IN VOORJAAR 2022,...In maart en april 2022 doet LAKSHMI , vergezeld door haar band, een clubtour...

ziggoDomelogo

SWEDISH HOUSE MAFIA BRENGT SINGLE UIT MET THE WEEKND... Swedish House Mafia is terug. In juli kondigde de band hun reünie aan en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.