Indonesische vrouwelijke metalband Voice of Baceprot naar Haarlem en Groningen

Voice Of Baceprot
Indonesische vrouwelijke metalband Voice of Baceprot naar Haarlem en Groningen
Door Rijckaerns18 op 15 oktober 2021 - 16:17 Voice of Baceprot is een rockband uit West-Java, Indonesia, die op een voor hier in West-Europa ongekende manier metal beleven en uitdragen. Baceprot is afkomstig uit de Soendanese taal en betekent 'herrie'.

Voice of Baceprot ontstond op de middelbare school, toen de drie bandleden nog klasgenoten van elkaar waren. Begin 2015 trekt het trio de online aandacht met een Rage Against the Machine cover op YouTube en sindsdien is het enkel harder gegaan met de jonge vrouwen. Niet alleen groeiden ze uit tot lokale bekenden op thuiseiland Java, ook wereldwijd trekken ze de aandacht van rock- en metalmuzikanten.

Voice of Baceprot komt op zondag 28 november naar Patronaat Haarlem, 30 november naar Merleyn Nijmegen en woensdag 1 december naar Vera Groningen. De Indonesische all-girls band speelt dan voor de eerste keer buiten hun thuisland Indonesië.

28-11-2021 - Patronaat, Haarlem (tickets)
30-11-2021 - Merleyn, Nijmegen (tickets)
01-12-2021 - Vera, Groningen (tickets)


Tickets voor deze concerten kosten 19 euro in Haarlem, 14 euro in Nijmegen en 11 euro in Groningen. Via de bovenstaande links, zorg je dat je aanwezig bent.

TivoliVredenburg news

TRIGGERFINGER FRONTMAN RUBEN BLOCK SOLO IN DE ROMA...Nu de stevige, Vlaamse rockband Triggerfinger even op pauze staat, verkent...

Ruben Hein news

RUBEN HEIN MET NIEUW ALBUM 'OCEANS' OP TOURNEE LANGS... Ruben Hein is een gevierd popmuzikant, componist, presentator en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.