Concerten Ludovico Einaudi verplaatst naar maart 2022 en extra concert in Brussel

Luduvico Einaudi
Concerten Ludovico Einaudi verplaatst naar maart 2022 en extra concert in Brussel
Door RobZ op 15 oktober 2021 - 11:19 De Italiaanse pianist en componist Ludovico Einaudi is een van de bekendste persoonlijkheden van de hedendaagse Europese muziekwereld. Ludovico is in zijn muziek altijd op zoek naar iets anders, iets nieuws. Met zijn laatste album 'Divenire' bewees hij zich wederom als groots en vernieuwend muzikant.

In 2020 zou Einaudi concerten geven in Capitole Gent, Muziekgebouw Eindhoven en De Doelen in Rotterdam. Vanwege de bekende redenen konden de shows niet doorgaan en kregen ze een paar keer een nieuwe datum. Nu staan de concerten in Rotterdam en Gent opnieuw in de agenda voor mei 2022. Het concert in Eindhoven heeft nog geen nieuwe datum. Maar het mooiste nieuws is dat Ludovico Einaudi een extra concert toevoegt in België. Op 3 maart 2022 komt hij naar de Bozar in Brussel.

Nu staan de volgdende concerten in de agenda van Ludovico Einaudi:

01-03-2022 - Ludovico Einaudi - De Doelen, Rotterdam (tickets)
03-03-2022 - Ludovico Einaudi - Bozar - Paleis voor Schone Kunsten, Brussel (tickets)
05-03-2022 - Ludovico Einaudi - Capitole, Gent - Uitverkocht

Einaudi gaat op tournee om er zijn gloednieuw solo piano-album Underwater voor te stellen. Het concert in Capitole Gent dat werd aangekondigd in 2019 en verplaatst naar 5 maart 2022 was onmiddellijk uitverkocht. De ticketverkoop voor het concert op 3 maart start op woensdag 20 oktober om 10u.

Underwater is Ludovico’s eerste nieuwe solo piano-album in 20 jaar. Ontsproten tijdens de lockdown, die hij als zeldzame opportuniteit aangreep om songs te schrijven in zijn puurste en meest intieme vorm: alleen Einaudi en zijn piano. Underwater bevat 12 transcendente solo piano tracks, waarin Einaudi’s onmiskenbare geluid prachtig tot zijn recht komt. Het album verschijnt op 21 januari 2022. Vergezeld door enkele van zijn topmuzikanten stelt hij op 3 maart in de Bozar en op 5 maart in een uitverkochte Capitole Gent deze nieuwste parel voor.Bestel tickets Ludovico Einaudi in Bozar - Paleis voor Schone Kunsten
Tickets Ludovico Einaudi
do 03 mrt
Bozar - Paleis voor Schone Kunsten, Brussel
Ruben Hein news

RUBEN HEIN MET NIEUW ALBUM 'OCEANS' OP TOURNEE LANGS...Ruben Hein is een gevierd popmuzikant, componist, presentator en...

Melkweg nieuwe logo

JEREMY ZUCKER NAAR DE MELKWEG Voordat singer-songwriter en producer Jeremy Zucker wereldwijd doorbrak met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.