Warpaint voor concerten naar Paradiso en Ancienne Belgique

Warpaint
Warpaint voor concerten naar Paradiso en Ancienne Belgique
Door RobZ op 14 oktober 2021 - 15:05 Sinds het verschijnen van debuut 'The Fool' heeft de Amerikaanse indierockgroep Warpaint een cultstatus verworven. Het viertal staat bekend om het creëren van nummers die ene sensuele sfeer teweegbrengen, met gitaarpartijen, hypnotiserende harmonieën en grooves. Net toen ze in 2020 samenkwamen om aan een nieuw album te werken, gooide de pandemie die plannen in de war. Desondanks brachten ze onlangs single 'Lilys' uit, hun eerste nieuwe muziek in vijf jaar tijd en een herinnering waarom de band al tien jaar in de voorhoede van alternatieve muziek zit.

Op 24 mei 2022 speelt Warpaint in de grote zaal van Paradiso. Twee dagen later, op 26 mei wordt ook de Ancienne Belgique in Brussel door het viertal aangedaan. De kaartverkoop voor beide concerten start op 22 oktober om 11:00 uur. Tickets in Paradiso kosten 26 euro exclusief lidmaatschap en voor het concert in Brussel betaal je 28 euro.

Via deze link koop je tickets voor Warpaint in Paradiso. Hier kan je terecht voor Warpaint tickets voor de show in Ancienne Belgique.

We kunnen je een email sturen als de voorverkoop begint! Stel hier een ticketreminder in voor de concerten in Paradiso en/of Ancienne Belgique.

Warpaint verovert vanuit Los Angeles langzaamaan de wereld met hun buitengewone schone popliedjes. Dromerig, magisch en hypnotiserend zijn termen waarmee critici de band proberen te vangen.

BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Warpaint in Paradiso
Tickets Warpaint
KIES TICKET
di 24 mei
Warpaint
Paradiso, Amsterdam
€ 26,00
do 26 mei
Warpaint
Ancienne Belgique (AB), Brussel
€ 28,00
Melkweg nieuwe logo

JEREMY ZUCKER NAAR DE MELKWEGVoordat singer-songwriter en producer Jeremy Zucker wereldwijd doorbrak met...

Hedon

JB MEIJERS IN 2022 MET SOLO TOUR LANGS NEDERLANDSE... Na het succes van zijn solotour “Deltaboy” gaat JB Meijers nu de clubs in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.