Australische countryster Keith Urban voor concert naar Ahoy RTM stage

review: Country 2 Country Keith Urban
Australische countryster Keith Urban voor concert naar Ahoy RTM stage
Door RobZ op 11 oktober 2021 - 10:50 Keith Urban komt op zondag 22 mei 2022 in het kader van zijn 'The Speed of Now World Tour 2022’ naar de Rotterdam Ahoy RTM Stage. De superster - die vorig jaar een hit in Nederland scoorde met 'One Too Many’ met P!NK - staat bekend om zijn virtuoze gitaarspel en explosieve, opwindende liveshows.

Keith Lionel Urban (Whangarei (Nieuw-Zeeland), 26 oktober 1967) is een Nieuw-Zeelandse singer-songwriter en countryzanger. In 2011 kreeg hij een ster in de Music City Walk of Fame in Nashville. Zijn liveshows worden met grote regelmaat bestempeld als 'niet te missen’ dankzij Urban’s aanstekelijke charisma en waanzinnige gitaar- en zangkwaliteiten. Met tien studioplaten, vier GRAMMY® Awards en wereldwijd miljoenen verkochte albums en tickets heeft Keith fans over de hele wereld versteld doen staan met zijn opwindende liveshows. Keith Urban heeft samengewerkt met onder andere Post Malone, Taylor Swift, P!NK en Nile Rodgers.

Tickets voor het concert in de Ahoy RTM stage gaan op vrijdag 15 oktober in de voorverkoop. Via deze link koop je tickets voor het concert van Keith Urban in de Ahoy te Rotterdam.

Er zijn tickets in de volgende categorieën:
Golden Circle (staanplaats): €79,50
CAT 1 (staanplaats): €59,35
CAT 2 (zitplaatsen): €71,70
CAT 3 (zitplaatsen): €59,35
Rolstoeltickets: €59,35 (alleen telefonisch te bestellen: 0900 300 1250, 60 cpm)

Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in.




Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ziggodomenews

MATHIJS (VAN NIEUWKERK) GAAT DOOR IN CONCERT NAAR...Matthijs van Nieuwkerk gaat de Ziggo Dome in. Samen met de Sven Hammond Big...

ziggoDomelogo

TRIJNTJE OOSTERHUIS MET GROOTSE CHRISTMAS SPECIAL... Trijntje Oosterhuis komt op 26 december 2021 met een groots kerstspektakel...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.