Winnen: 2x2 The Animals and Friends @ DRU Poppodium

The Animals & Friends news_groot
Winnen: 2x2 The Animals and Friends @ DRU Poppodium
Door RobZ op 05 oktober 2021 - 15:07 In 1964 spoelde er in de gehele wereld een golf van Rock & Roll. Boven op deze golf zaten de Beatles, The Rolling Stones en natuurlijk The Animals. Deze band was de tweede Britse groep die aan de top kwam van de Amerikaanse hitlijsten, met een miljoenen verkoop van de legendarische single House Of The Rising Sun. Hierna had de band meer dan twintig top tien hits over de hele wereld. Een aantal nummers bereikten in veel landen de nummer 1 positie. In Groot Brittannië alleen al waren dat er twaalf! The Animals was bovendien de eerste Britse band die op tour ging in Japan en Polen.

Nu, meer dan 50 jaar later, touren John Steel & Mickey Gallagher nog altijd samen. Als The Animals & Friends staan ze op zondag 10 oktober in Dru Poppodium in Ulft.

Podiuminfo mag 2x2 tickets weggeven voor dit concert!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je alleen maar een mailtje te sturen met je volledige naam en adres naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Animals & Friends'.

Deze winactie loopt tot en met 8 oktober.Podium Victorie

RONNIE FLEX & THE FAM VANAF FEBRUARI DOOR NEDERLAND...Ronnie Flex – Ronell Langston Plasschaert – is de afgelopen jaren uitgegroeid...

Drain Gang

DRAIN GANG NAAR MELKWEG EN BOTANIQUE De Zweedse hiphop-groep Drain Gang , bestaande uit leden Bladee, Ecco2k,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.