Mogwai ook naar Lotto Arena in het voorjaar

Mogwai
Mogwai ook naar Lotto Arena in het voorjaar
Door melissavkoldam op 05 oktober 2021 - 11:04 De Schotse post-rockers Mogwai zijn niet te stoppen. 25 jaar na de debuutplaat ‘Young Team’ staat de band nog steeds als een huis, gepassioneerd, innovatief en ontoombaar. Tijdens de lockdown in 2020 werkte de band vanop afstand aan hun 10e album 'As The Love Continues'.

"We hebben het album vorig jaar gemaakt. In een periode waarin iedereen het moeilijk had. Het was een manier om te ontsnappen aan het alledaagse," vertelt gitarist Stuart Braithwaite in een interview met Ayco Duyster op Studio Brussel. "Het proces naar die eerste plaats was zo spannend en intens. We zagen echt dat onze fans het ons zo hard gunden."

Dat de band op 3 februari naar de Ronda van TivoliVredenburg komt, was al aangekondigd. Nu is ook bekendgemaakt dat ze een dag later op het podium staan van de Belgische Lotto Arena. Kaarten gaan op vrijdag 8 oktober om 10:00 in de verkoop.

De concerten:
03-02-2022 - Mogwai - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
04-02-2022 - Mogwai - Lotto Arena, Antwerpen (tickets)

Wil je een reminder ontvangen als de kaartverkoop start?
Schrijf je hier dan in.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Graspop 2020 news

GRASPOP VIERT INDOOR METALPARTY IN SPORTPALEISOnder de noemer ' Graspop Metal Moose ' vindt er in februari een metalparty...

Henry Rollins

ZANGER EN SPOKEN-WORD ARTIEST HENRY ROLLINS NAAR... De alleskunner Henry Rollins ken je misschien als de zanger van de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.