Måneskin kondigt tournee aan met concerten in Vorst Nationaal en Afas Live

Maneskin
Måneskin kondigt tournee aan met concerten in Vorst Nationaal en Afas Live
Door RobZ op 27 september 2021 - 17:10 Måneskin speelt op donderdag 3 maart 2022 in AFAS Live te Amsterdam. Sinds de Italiaanse rockers het Eurovisiesongfestival 2021 in Rotterdam wonnen, bestormde de band de hitlijsten en behaalden zij het ene succes na het ander. Volgend jaar keert Måneskin terug met ‘Loud Kids On Tour’: hun grootste eigen show op Nederlandse bodem tot nu toe.

Gelukkig wordt ook België niet overgeslagen op de tournee van Måneskin. Op 10 februari is er concert in Vorst Nationaal te Brussel.

Met het nummer ‘Zitti E Buoni’ behaalde Måneskin de eerste plaats op het Eurovisiesongfestival en sinds de overwinning bestormt de band de Europese hitlijsten. Op het album Teatro d’ira – Vol. I, dat op 19 maart 2021 verscheen, brengt de band een unieke mix van Italiaanse en Engelstalige nummers. Van powerballads als ‘Vent’anni’ tot de keiharde, ouderwets controversiële rocksong ‘I Wanna Be Your Slave’: Måneskin spreekt een enorm publiek jonge rock-‘n-rollfans aan. Met meer dan 3.4 miljard streams en 43 miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify, heeft de band sinds de release van dit album diverse platina en gouden platen verkregen in maar liefst vijftien verschillende landen.

Tickets voor het concert in Afas Live gaan donderdag 30 september om 12:00 uur in de voorverkoop. Via deze link koop je tickets voor Måneskin in Afas Live. De ticketprijs voor dit concert is 49,50 euro. Wil je een email-herinnering ontvangen als dit concert in de voorverkoop gaat? Stel dan hier een ticketreminder in.

De ticketverkoop van het concert van Måneskin in Vorst Nationaal start ook op 30 september om 12:00 uur. Hier koop je tickets a 49 euro per stuk. Wil je een emailreminder voor dit concert? Stel deze hier in.
Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefOscar and the Wolf

OSCAR AND THE WOLF NAAR ZIGGO DOME EN SPORTPALEIS Oscar And The Wolf geeft volgend jaar grote concerten in Nederland en...

nitsnieuws1

NITS DOET IN 2022 EEN UITGEBREIDE CLUBTOUR DOOR... Het even sympathieke als avontuurlijke gezelschap Nits neemt al 47 jaar een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.