Nick Cave en Warren Ellis over minder dan een maand in Carré en Stadsschouwburg Antwerpen

Nick Cave
Nick Cave en Warren Ellis over minder dan een maand in Carré en Stadsschouwburg Antwerpen
Door RobZ op 23 september 2021 - 10:14 Het is mede door corona alweer even geleden dat Nick Cave in Nederland en België te zien was. Daar komt gelukkig heel snel verandering in. Over een maand doet de duo-tournee van de Australische rockheld met Warren Ellis namelijk Amsterdam en Antwerpen aan.

Op 16 oktober staan Nick Cave en Warren Ellis in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam. 19 oktober speelt het duo in de Stadsschouwburg Antwerpen. Tickets voor deze twee concerten gaan aanstaande vrijdag 24 september om 10:00 uur in de voorverkoop. Tickets voor het concert in Carré kosten 87,50 per stuk. In Antwerpen betaal je tussen de 63 en 92 euro.

Via deze link koop je tickets voor Nick Cave en Warren Ellis in Carré. Klik hier als je tickets wilt kopen voor het concert van Nick Cave en Warren Ellis in de Stadsschouwburg Antwerpen. Wil je een email ontvangen als de verkoop van deze kaarten begint? Stel dan een ticketreminder in via de volgende links: Koninklijk Theater Carré en/of Stadsschouwburg Antwerpen.

Voor het concert in Amsterdam is een corona-toegangsbewijs nodig. Tickets worden op naam verkocht en zijn niet (zo maar) overdraagbaar. Per persoon mogen maximaal 4 tickets gekocht worden.
Patronaat news

AMERIKAANSE HARDCOREBAND TURNSTILE BEGIN 2022 NAAR...Een van de meest vernieuwende bands in het heavy muziekgenre is de...

Doornroosje news

SYLVIE KREUSCH MET DEBUUTALBUM OP TOUR DOOR... De stijlvolle Vlaamse singer-songwriter Sylvie Kreusch verscheen in 2016 voor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.