Noordpool Orkest presenteert The Godfather Live in Ahoy en Stadsschouwburg Antwerpen

Godfather Live
Noordpool Orkest presenteert The Godfather Live in Ahoy en Stadsschouwburg Antwerpen
Door RobZ op 10 september 2021 - 13:59 Ter ere van het 50-jarig jubileum van Francis Ford Coppola’s meesterwerk the Godfather, zal er in Antwerpen en Rotterdam een live-uitvoering van Nino Rota’s iconische soundtrack gespeeld worden door het Noordpool Orkest. De film wordt op een groot scherm vertoond en van muziek voorzien door het Noordpool Orkest. The Godfather LIVE is op 22 april 2022 te zien in de Stadsschouwburg in Antwerpen en op 23 april 2022 in de RTM Stage van Rotterdam Ahoy.

“Wij zijn er trots op dat we deze meesterlijke composities en de film op deze unieke manier naar de Benelux kunnen brengen”, aldus Justin Freer, producer van The Godfather LIVE. “Dat we op deze manier deze geliefde filmmuziek nieuw leven in kunnen blazen en zo iets aan de geschiedenis van de filmmuziek kunnen toevoegen, is even opwindend als dat het tot nederigheid stemt.”

Tickets voor de twee Godfather live concerten zijn om 9 september in de voorverkoop gegaan. Via de volgende links koop je tickets. Deze kosten afhankelijk van de rang tussen de 32 en 73 euro.

22-04-2022 - Cinema in Concert - The Godfather Live - Stadsschouwburg Antwerpen, Antwerpen (tickets)
23-04-2022 - Cinema in Concert - The Godfather Live - Ahoy, Rotterdam (tickets)


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



miles kane

EUROPESE TOURNEE MILES KANE LANGS DOORNROOSJE,...In januari verschijnt 'Change The Show', het nieuwe album van Miles Kane ....

Barbara Pravi

EXTRA CONCERT VOOR BARBARA PRAVI IN KONINKLIJK... Barbara Pravi ligt zowel in Nederland als België goed in de markt. De nummer...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.