Mart Hoogkamer geeft zijn grootste concert tot nu toe in Ahoy

Mart Hoogkamer
Mart Hoogkamer geeft zijn grootste concert tot nu toe in Ahoy
Door RobZ op 06 september 2021 - 11:53 Mart Hoogkamer geeft op zaterdag 9 april 2022 een concert in Rotterdam Ahoy. De zanger behaalde deze zomer een nummer-1 hit met ‘Ik Ga Zwemmen’. De show in Rotterdam Ahoy is de grootste show uit de carrière van de 23-jarige zanger uit Leiden.

Mart Hoogkamer zegt zelf: “De Rotterdam Ahoy is de plek waar de koning van het levenslied Andre Hazes sr. heeft opgetreden. Dat ik daar nu een concert mag geven is een droom die uitkomt. Ik beloof dat ik er met mijn band een waanzinnige avond van ga maken voor alle ‘tijgers’ in het land die zin hebben in een feestje. Ik kan niet wachten!”

Tickets voor het concert van Mart Hoogkamer in Ahoy zijn per direct te koop. Tickets kosten tussen de 29,95 en 54,95 euro afhankelijk van de ticketrang. Via deze link koop je tickets.




Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TivoliVredenburg

DANNY VERA GEEFT TRY-OUT CONCERT IN TIVOLIVREDENBURGDanny Vera kondigt een redelijk last-minute concert aan in TivoliVredenburg....

The Wombats

NIEUWE EUROPESE TOURNEE BRENGT THE WOMBATS IN BELGIË... De Engelse indieband The Wombats brak in 2007 door met Let’s Dance To Joy...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.