Winnen 2x2 kaarten dj Krust

Door cheyenne op 19 mei 2008 - 16:40 De Engelse dj Krust ofwel Keith Thompson is een drum and bass producer en dj. Krust was altijd al geïnteresseerd in hip hop, acid house en rave muziek. In de jaren ‘80 begon hij in een band genaamd 'Fresh 4' waarmee hij maar 1 hit scoorde: ’Whising on a Star’. Daarna kwam hij bij een professionele platenmaatschappij waar hij aan zijn eigen soloproject kon werken. In 1999 kwam zijn eerste album Coded Language uit en in 2006 volgde het tweede album Hidden Knowledge.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor het optreden op 31 mei van dj Krust in de Melkweg.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar een van de optredens van dj Krust wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van DJ Krust pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo gebuikers pagina (met daarin aangegeven dat jij naar dj Krust zou willen) naar [email protected] onder vermelding van DJ Krust en vermeldt in het mailtje je naam en adresgegevens.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



recensieplaatje2

RECENSIES: MADONNA, SNOOP DOGG, DE JEUGD, BRAIN, ...Veel major-releases van Nederlandse bodem dit keer. Lange Frans en Baas B...

The Reasoning

WINNEN 3X2 KAARTEN THE REASONING De poprockband The Reasoning is volgens menigeen ontstaan uit noodzaak....

REACTIES

Avatar deHertog
ma 19 mei 2008 18:25

deHertog dan ben ik op pinkpop

 0
Avatar Stofje
ma 19 mei 2008 22:25

Stofje deHertog schreef:
dan ben ik op pinkpop

Dank voor de informatie.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.