The Script juni 2022 met greatest hits tour langs Vorst Nationaal en Ziggo Dome

The Script
The Script juni 2022 met greatest hits tour langs Vorst Nationaal en Ziggo Dome
Door RobZ op 27 augustus 2021 - 12:08 De Ierse groep The Script kondigt vandaag een nieuwe Europese 'Greatest Hits' tournee aan. Deze gaat in februari van start met een reeks intieme clubshows en vanaf mei tourt de band langs de grotere arena concertzalen door het Verenigd Koninkrijk en Europa.

Het zijn de eerste live shows van the Script in meer dan twee jaar. De tour bevat o.a. een concert in de O2 in Londen en wordt afgesloten met twee optredens in thuisland Ierland in de 3Arena in Dublin. Nederland en België worden gelukkig niet overgeslagen. Op 7 juni staat The Script in Vorst Nationaal te Brussel en vrijdag 10 juni geeft The Script een concert in de Ziggo Dome. Bij deze twee concerten is Ella Henderson 'special guest'.

'Tales From The Script' is een verzamelalbum van the Script met daarop hun grootste hits en de populairste nummers van de afgelopen zes albums. Daarnaast bevat het album speciale opnames van hun liveshows, waaronder 'Breakeven', hun debuutsingle 'We Cry' en 'Rain'.

Tickets voor de concerten in Amsterdam en Brussel gaan vrijdag 3 september om 9:30 in de voorverkoop. Via deze link koop je tickets voor the Script in de Ziggo Dome op 10 juni. En hier kan je terecht voor tickets voor the Script in Vorst Nationaal drie dagen eerder.

Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Dat kunnen we regelen. Hier stel je een ticketreminder in voor de concerten in Ziggo Dome en in de Vorst Nationaal. Tickets voor het concert in Ziggo Dome gaan over de digitale toonbank vanaf 39,20 euro. De prijzen in Brussel zijn met een vanaf-prijs van 52,53 wat hoger ingestoken.

Zoals gezegd start de voorverkoop niet op de gebruikelijke 10:00 uur, maar een half uur eerder.

BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets The Script in Vorst Nationaal
Tickets The Script
KIES TICKET
di 07 jun
The Script
Vorst Nationaal, Brussel
€ 52,53
vr 10 jun
The Script Greatest Hits Tour 2022
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 39,20 - 61,60
vr 10 jun
The Script Greatest Hits Tour 2022 | Vip Standing Package
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 128,80
vr 10 jun
The Script Greatest Hits Tour 2022 | Vip Seated Package
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 140,00
Black Crowes

TOURNEE THE BLACK CROWES VERPLAATST NAAR HERFST 2022Het is door corona nog steeds onzerheid troef voor de grote internationale...

Ross From Friends

ROSS FROM FRIENDS NAAR MELKWEG, BIRD EN DOORNROOSJE Ross From Friends komt weer naar het vaste land. De Britse electro-producer...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.