Stevie Van Zandt naar Theater aan het Spui in oktober

Little Steven and the Disciples of Soul
Stevie Van Zandt naar Theater aan het Spui in oktober
Door sjoertb op 26 augustus 2021 - 10:31 Stevie Van Zandt komt in oktober naar Nederland voor een exclusief optreden. De acteur en muzikant, bekend van onder meer Bruce Springsteen’s E Street Band en The Sopranos, wordt geïnterviewd door journalist Leon Verdonschot over zijn memoires 'Unrequited Infatuations'.

Het optreden is onderdeel van BorderKitchen, het doorlopende jaarprogramma van het Crossing Border festival. Tickets zijn hier verkrijgbaar. De kaartverkoop start 28 augustus om 11.00u.

De Amerikaanse artiest staat ook bekend als Little Steven en heeft een diverse carrière. Hij is een zanger, songwriter, muzikant, producer, acteur, internationale DJ, docent, historicus en activist. Naast alle zes de seizoenen van The Sopranos acteerde hij in de drie seizoenen van Lilyhammer, een serie waaraan hij ook meewerkte als co-auteur en producer.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Ross From Friends

ROSS FROM FRIENDS NAAR MELKWEG, BIRD EN DOORNROOSJE Ross From Friends komt weer naar het vaste land. De Britse electro-producer...

Melkweg nieuwe logo

BENELUX CONCERTEN ASHE NAAR 2022 EN IN VEEL GROTERE... Ashlyn Rae Willson aka Ashe maakt momenteel furore door talloze...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.