Poppy naar Melkweg en Zappa

Poppy
Poppy naar Melkweg en Zappa
Door sjoertb op 03 augustus 2021 - 12:12 Poppy komt in het voorjaar van 2022 alsnog onze kant op. Haar concert moesten noodgedwongen worden verplaatst door de gevolgen van de pandemie. Op 30 januari 2022 is er een nieuwe datum gevonden voor haar show in het Amsterdamse poppodium Melkweg. Op 1 februari 2022 treedt ze op in Zappa in Antwerpen.

Met de ‘I am Poppy’-video trok de artiest de aandacht in 2015. Daarna werkte ze hard aan haar debuut 'Poppy.Computer' dat in 2017 uitkwam. Met het album 'Am I A Girl' uit 2018 was de status van popster compleet. Inmiddels heeft ze al samenwerkingen met Diplo en Grimes.

De concerten:
30-01-2022 - Poppy - Melkweg, Amsterdam (tickets)
01-02-2022 - Poppy - Zappa, Antwerpen (tickets)

Tickets voor Poppy in Melkweg zijn hier verkrijgbaar. De voorverkoop start op vrijdag 6 augustus. Op tijd klaarzitten? Dat kan! Hier stel je een reminder in.

Foto: Poppy op Pukkelpop 2019 door Natasja de Vries


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



dope lemon

DOPE LEMON NAAR PARADISO, HET DEPOT EN TRIX Dope Lemon is het soloproject van Angus Stone. Hem kennen we natuurlijk van...

Goldband

GOLDBAND VANAF OKTOBER OP EERSTE ECHTE CLUBTOURNEE... De Haagse electropopsensatie Goldband (vernoemd naar een sneldrogend merk...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.