Rolf Sanchez geeft 4 clubshows in aanloop naar uitverkocht concert in Afas Live

Rolf Sanchez
Rolf Sanchez geeft 4 clubshows in aanloop naar uitverkocht concert in Afas Live
Door RobZ op 29 juni 2021 - 11:12 Rolf Sanchez is op dit moment het grootste en meest succesvolle exportproduct van Nederland op het gebied van Latin muziek. Met niet minder dan drie nummer 1 hits in de US Billboard “Tropical Songs” chart, “Premio Juventud” en “Premios Nuestro” award nominaties in de categorie beste nieuwkomer en beste act plus vele uitverkochte shows in Midden-en Latijns-Amerika is hij vastberaden om zichzelf verder te vestigen als een wereldwijd succesvolle popartiest.

Op 3 december geeft Rolf Sanchez een uitverkocht concert in de Afas Live, maar voor die tijd geeft hij vier clubshows. Rolf Sanchez is achtereenvolgens te zien in 013, Doornroosje, De Oosterpoort en TivoliVredenburg.

18-11-2021 - 013, Tilburg (tickets)
24-11-2021 - Doornroosje, Nijmegen (tickets)
26-11-2021 - De Oosterpoort, Groningen (tickets)
27-11-2021 - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)

Tickets voor deze vier concerten zijn per direct in de verkoop. Via bovenstaande links scoor je je tickets. De kosten hiervoor liggen rond de 28 euro per stuk.




Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Giel Beelen

GIEL BEELEN MET PODCAST KUKURU NAAR VIJF PODIA Giel Beelen komt met zijn podcastserie 'Kukuru' naar verschillende poppodia...

Maybeshewill

MAYBESHEWILL NAAR PATRONAAT, EFFENAAR EN KAVKA ZAPPA De instrumentale postrock band Maybeshewill komt weer naar het Europese...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.