Lorde juni volgend jaar naar Afas Live

review: Lorde - 04/10 - 013 Lorde
Lorde juni volgend jaar naar Afas Live
Door RobZ op 21 juni 2021 - 22:10 Lorde maakt vandaag bekend hoe haar Europese tournee eruit ziet. Verder is bekend geworden dat haar nieuwe album 'Solar Power' op 20 augustus uitkomt en 14 nummers bevat. Maar voor bezoekers van onze sites zijn natuurlijk de live-datums het belangrijkst. Goed nieuws! De Europese tournee van Lorde slaat Nederland niet over. Op 8 juni 2022 geeft Lorde namelijk een concert in de Afas Live. Een datum in België is er nog niet, maar er zijn vast wel Belgische festivals die bezig zijn Lorde te boeken. In 2017 was Lorde voor het laatst in Nederland te zien. Toen speelde ze in de 013. We waren bij dat concert aanwezig voor een fotoverslag.

Vanuit het niets bestormt de Nieuw-Zeelandse Lorde in 2013 de hitlijsten wereldwijd met single 'Royals' die haar twee Grammy's oplevert. Haar albums 'Pure Heroine' en 'Melodrama' staan vol dromerige indietronica en indringende popnummers. Met haar uitgesproken teksten wordt ze al snel bestempeld als dé stem van de nieuwe generatie. Na een afwezigheid van vier jaar verscheen onlangs haar nieuwe single 'Solar Power', die afkomstig is van het gelijknamige, derde studioalbum dat dus op 20 augustus uitkomt.

Tickets voor het concert in Afas Live gaan op vrijdag 25 juni om 10:00 uur in de voorverkoop. Tickets kosten 42,56 euro per stuk. Via deze links koop je tickets voor het concert van Lorde in de Afas Live. Wil je een email ontvangen wanneer de kaartverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in.

Bestel tickets Lorde in AFAS Live
Tickets Lorde
wo 08 jun
AFAS Live, Amsterdam
€ 42,56
TheDarkness

THE DARKNESS TERUG IN PARADISO The Darkness komt weer onze kant op. De Britse band weet nog altijd een...

Blood Red Shoes news

BLOOD RED SHOES OP TOUR DOOR NEDERLAND EN BELGIË... Het Britse duo dat de Blood Red Shoes vormt gaan in het voorjaar op tour...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.