Paradiso heropent 26 juni op volledige capaciteit met Reinier Zonneveld

Paradiso
Paradiso heropent 26 juni op volledige capaciteit met Reinier Zonneveld
Door RobZ op 21 juni 2021 - 15:38 In de nacht van vrijdag 25 op zaterdag 26 juni om 00:01 uur opent Paradiso voor het eerst sinds 12 maart 2020 weer haar deuren voor een evenement op volledige capaciteit waarbij bezoekers geen 1,5 meter afstand tot elkaar hoeven te bewaren. Met zijn clubconcept 'Filth on Acid' krijgt de Nederlandse techno dj Reinier Zonneveld de eer deze heropening luister bij te zetten. Hij zal de hele nacht lang achter de draaitafels staan!

Bezoekers moeten bij binnenkomst naast een geldig toegangsbewijs voor Paradiso ook een coronatoegangsbewijs laten zien. Een coronatoegangsbewijs kan digitaal worden aangemaakt door middel van een negatieve coronatestuitslag van maximaal 40 uur oud. Na 1 juli kan een coronatoegangsbewijs ook worden aangemaakt door middel van een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs van maximaal 6 maanden oud.

Tickets voor Filth on Acid met Reinier Zonneveld gaan vanmiddag (21 juni) om 18:00 uur in de voorverkoop via deze link. Tickets kosten 49,50 euro. Dit is inclusief lidmaatschap.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Blood Red Shoes news

BLOOD RED SHOES OP TOUR DOOR NEDERLAND EN BELGIË...Het Britse duo dat de Blood Red Shoes vormt gaan in het voorjaar op tour...

Kraantje Pappie

NIEUWE DATA POP UP TOUR KRAANTJE PAPPIE BEKEND... Goed nieuws voor Kraantje Pappie -fans: vandaag maakt hij de nieuwe data...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.