Belle and Sebastian naar TivoliVredenburg en Les Nuits Botanique

review: Belle and Sebastian - 19/02 - Carré
Belle and Sebastian naar TivoliVredenburg en Les Nuits Botanique
Door RobZ op 14 juni 2021 - 11:41 Er is weer meer dan genoeg om naar uit te kijken. Ook de Schotse band Belle and Sebastian maakt hun tourplannen voor 2022 bekend. April 2022 tourt Belle and Sebastian door Europa en geeft het concerten in TivoliVredenburg te Utrecht en Botanique in Brussel. Aldaar siert Belle and Sebastian de line-up van Les Nuits Botanique.

De Schotse band Belle and Sebastian blinkt al meer dan twintig jaar uit in subtiele, ingenieus geconstrueerde indiepop die je ook nog gewoon lekker mee kunt zingen. Debuutalbum Tigermilk (1996) zorgde al voor behoorlijk wat reuring, maar het was hun tweede plaat If You're Feeling Sinister (1996) waarmee Belle and Sebastian eeuwige roem vergaarde. Stuart Murdoch en de zijnen staan garant voor wonderschone en rijk georchestreerde liedjes die vaak zoet en donker tegelijk zijn, dat hoor je ook weer op het livealbum What To Look For In Summer dat vorig jaar uitkwam.

Op 26 april 2022 staat Belle and Sebastian in de grote zaal van TivoliVredenburg en op 29 is Botanique in Brussel aan de beurt. Tickets voor beide concerten gaan vrijdag 18 juni om 10:00 uur in de voorverkoop. Tickets voor het concert kosten 40 euro. Via deze link koop je tickets voor Belle and Sebastian in TivoliVredenburg. Wil je per email gewaarschuwd worden als de kaartverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in.
Bestel tickets Belle and Sebastian in TivoliVredenburg
Tickets Belle and Sebastian
di 26 apr
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 40,25
Melkweg nieuwe logo1

HOT WATER MUSIC MET BOYSETSFIRE EN SAMIAM DOOR...Dit is de show waar de echte punk liefhebbers de afgelopen jaren over hebben...

Lotto Arena

CROWDED HOUSE IN JUNI 2022 NAAR BELGIË VOOR CONCERT... De grootste hits van Crowded House . “Don’t Dream It’s Over”, “Better Be Home...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.