Iggy Pop voor exclusief Nederlands concert naar TivoliVredenburg

Iggy Pop
Iggy Pop voor exclusief Nederlands concert naar TivoliVredenburg
Door RobZ op 14 juni 2021 - 10:57 Iggy Pop, the godfather op punk, komt op zijn 75e weer naar Nederland. Op woensdag 22 juni 2022 staat hij in de grote zaal van TivoliVredenburg. Hoewel hij regelmatig festivalline-ups siert, is een concert van Iggy Pop in Nederland relatief zeldzaam. In 2016 stond hij samen met Josh Homme in de Afas Live en in 1991 gaf hij een concert in Ahoy. In 2018 stond Iggy Pop voor het laatst in Nederland. Toen deed hij het Paaspop festival aan. Daar waren we natuurlijk bij!

De fascinerende geschiedenis van Iggy Pop is niet in een paar regels te vertellen. Hij heeft een indrukwekkend aantal albums op zijn naam staan. Zo is de onconventionele Amerikaan de oprichter van de legendarische band The Stooges, was hij de boezemvriend van David Bowie en scoorde hij de vorige eeuw hits met Lust For Life en The Passenger. De laatste jaren doet Pop alleen nog maar waar hij zin in heeft. Ondanks de muzikale uitstapjes de afgelopen jaren vergeet Pop nooit zijn punkroots en knalt hij live nog altijd als nooit tevoren inclusief het kenmerkende ontbloot bovenlichaam.

Het concert op 22 juni in TivoliVredenburg gaat komende vrijdag 18 juni om 10:00 uur in de voorverkoop. Tickets kosten 76 euro per stuk. Via deze link koop je tickets voor Iggy Pop in TivoliVredenburg. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Stel hier je ticketreminder in.

Een optreden in België is door Iggy Pop nog niet aangekondigd. Maar deze show, midden juni, maakt hem een grote kanshebber voor de komende editie van Graspop Metal Meeting.

Bestel tickets Iggy Pop in TivoliVredenburg
Tickets Iggy Pop
wo 22 jun
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 76,00
Lotto Arena

CROWDED HOUSE IN JUNI 2022 NAAR BELGIË VOOR CONCERT...De grootste hits van Crowded House . “Don’t Dream It’s Over”, “Better Be Home...

Marina news

MARINA MET NIEUW ALBUM NAAR NEDERLAND EN BELGIË De Welsh / Griekse zangeres Marina (voorheen Marina & The Diamonds)...

REACTIES

geen avatar
ma 14 jun 2021 11:27

Diebythesword Want op Graspop heeft hij....nog nooit gestaan. Graspop programmeert behalve hardcore en Pennywise ook nauwelijks punk. Zou een stunt zijn als het gebeurt en ik zou helemaal vooraan staan, maar een "grote kans"...eh. Nee.

 0
Avatar Loekie
di 15 jun 2021 14:44

Loekie Zou toch wel gemiste kans zijn voor Graspop, maar wie weet... Hellfest programeert overigens wel dit soort namen. Iggy heeft daar ook al eerder gestaan.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.