Extra concerten Suzan & Freek in Patronaat en Luxor Live

Suzan & Freek
Extra concerten Suzan & Freek in Patronaat en Luxor Live
Door RobZ op 31 mei 2021 - 15:37 Afgelopen vrijdag kondigden Suzan & Freek een imposante clubtour aan. Vanochtend (maandagochtend) startte de voorverkoop. Deze liep zo goed dat er gelijk twee extra concerten zijn toegevoegd aan de tournee van het duo.

Op 10 december 2021 staan Suzan & Freek in Patronaat in Haarlem en op 22 december krijgt Luxor Live ook een tweede concert van het duo.

De carrière van Suzan & Freek verteld als een sprookje. Ze leren elkaar kennen op de middelbare school, worden verliefd en gaan samen muziek maken. Onder de naam ‘De Minuut’ posten ze covers op Facebook en bouwen zo een indrukwekkende fanbasis op. Nog voordat ze eigen materiaal hebben uitgebracht is hun ster rijzende en spelen ze voor uitverkochte zalen. Inmiddels voeren Suzan & Freek de Nederlandse (en Belgische) hitlijsten aan met hun pakkende popnummers. Reden genoeg voor een flinke clubtour!

Tickets voor de twee extra concerten zijn per direct in de verkoop. Via deze link koop je tickets voor Suzan & Freek in Patronaat en hier kan je terecht voor Suzan & Freek in Luxor Live. Tickets kosten rond de 35 euro. Hier vind je een overzicht van de volledige tournee van Suzan & Freek.Suzan & Freek in Luxor Live is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
Iris Hond news

IRIS HOND SAMEN MET KAMERATA ZUID VIER DAGEN IN...Pianiste Iris Hond staat samen met Kamerata Zuid in september vier dagen...

grandbrothers

GRANDBROTHERS IN HET NAJAAR OP EUROPESE TOUR LANGS... Het Duitse electronica-duo Grandbrothers gaat dit najaar op Europese tour....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.