Satellites-tour brengt Dotan naar Muziekodroom en TivoliVredenburg

review: Dotan - 22/02 - Patronaat
Satellites-tour brengt Dotan naar Muziekodroom en TivoliVredenburg
Door Cartman91 op 12 mei 2021 - 17:38 De Amsterdamse zanger Dotan is teruggekeerd uit een diep dal, nadat bekend werd dat hij een trollenleger had ingezet om zichzelf te promoten.

Inmiddels heeft hij daar veel spijt van en beloofde hij beterschap, deze kans wordt aangeboden nu zijn album Satellites op 28 mei zal verschijnen.

Met deze plaat op zak gaat de geboren Israëliër op tour door Europa in oktober en november. Met deze tour komen ook een Nederlandse en een Belgisch podium aan bod: Muziekodroom in Hasselt en TivoliVredenburg in Utrecht. In de agenda ziet het er als volgt uit:

16/10 - Muziekodroom, Hasselt
4/11 - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)

Tickets voor deze shows gaan vanaf 14 mei in de voorverkoop, waarvan de Nederlandse show vanaf 10 uur en de Belgische show een uur later (11 uur).

Een kaartje voor het concert in TivoliVredenburg kost je 28,35 euro, in Muziekodroom ben je met 23,50 euro iets goedkoper uit.


Bestel tickets Dotan in TivoliVredenburg
Tickets Dotan
do 04 nov
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 28,35
Davina Michelle

DAVINA MICHELLE EERSTE ARTIEST MET CONCERT IN... Davina Michelle treedt binnenkort in 31 landen tegelijk op. De Nederlandse...

The Baseballs news

THE BASEBALLS MET EUROPESE TOUR NAAR LUXOR LIVE EN... De Duitse rock 'n roll formatie The Baseballs covert moderne hits uit de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.