Europese tour Korn met een concert in AFAS Live uitgesteld naar voorjaar 2022

Korn
Europese tour Korn met een concert in AFAS Live uitgesteld naar voorjaar 2022
Door Cartman91 op 07 mei 2021 - 14:12 De Amerikaanse nu-metalband Korn zou in juni met de Europese tour naar AFAS Live komen. Door de aanhoudende coronacrisis kan dit echter niet doorgaan.

Hierdoor heeft de band de hele tour met een jaar uitgesteld naar mei / juni 2022. Het concert in AFAS Live zal nu plaatsvinden op 25 mei 2022.

Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Mocht je nog geen ticket hebben dan kan je deze voor 67,20 euro aanschaffen.

Korn brak in de jaren 90 door met het gelijknamige debuutalbum, met onder meer de nummers Blind, Clown en Need To. Het nummer Freak On A Leash is nog altijd hun grootste hit en komt van het album Follow The Leader, dit is het enige Korn-nummer dat in de jaarlijkse Top 2000 staat van Radio 2. Inmiddels heeft Korn al 12 studioalbums uitgebracht en wordt de band gezien als de grondlegger van nu-metal en behoort de band tot de groten der aarde in het metal-genre.

In 2022 is Korn ook te zien op grote festivals als het duo festival Rock am Ring / Rock im Park en het Britse Download Festival.


Bestel tickets Korn in AFAS Live
Tickets Korn
wo 25 mei
AFAS Live, Amsterdam
€ 67,20
Roosbeef news

ROOSBEEF VERPLAATST LUCKY-TOUR NAAR KOMENDE WINTER... Roosbeef verbleef een aantal jaren in Kentucky, waar ze op ontdekkingstocht...

Melkweg nieuwe logo

GIAN MET NIEUWE SINGLE IN JULI LANGS BIRD ROTTERDAM... In navolging van hun CÉLIA EP, die in september van 2020 verscheen, keert het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.