Dropkick Murphys met nieuw album langs Vorst Nationaal en Ziggo Dome

Dropkick Murphys
Dropkick Murphys met nieuw album langs Vorst Nationaal en Ziggo Dome
Door RobZ op 03 mei 2021 - 17:41 Het 'Let's Go Murphys' zal in 2022 weer hard door de Europese concertzalen schallen. De Amerikaans/Ierse rockers beginnen januari 2022 aan hun Europese 'Turn Up That Dail Tour 2022'. Dit ter ere van hun nieuwe album, dat net uit is. Op 1 februari staat Dropkick Murphys in de Vorst Nationaal te Brussel. Op 12 febrauri 2022 doet de band de Ziggo Dome in Amsterdam aan. Als voorprogramma gaat de hele tournee The Interrupters mee.

Dropkick Murphys zou afgelopen juli een concert in 013 geven. Dit kon door de coronacrisis helaas niet doorgaan. Mogelijk krijgen ticketkopers de kans om hun tickets om te zetten naar tickets voor het concert in de Ziggo Dome.

In februari 2020 waren Dropkick Murphys de coronacrisis net voor met hun concerten in de Ziggo Dome en Vorst Nationaal. We waren aanwezig voor een verslag in woord en beeld van het Dropkick Murphys concert in de Ziggo Dome. Frank Turner verzorgde toen het voorprogramma.

Tickets voor de nieuw aangekondigde Dropkick Murphys concerten gaan op vrijdag 7 mei in de voorverkoop. Via deze link koop je tickets voor Dropkick Murphys in Vorst Nationaal. En hier kan je terecht voor Dropkick Murphys tickets voor het concert in de Ziggo Dome. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Dat kunnen we regelen. Hier stel je een reminder in voor de concerten in Vorst Nationaal en Ziggo Dome.Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefdans dans

BELGISCHE BAND DANS DANS IN DECEMBER DE NEDERLANDSE...Dans Dans is het muzikale verbond tussen Bert Dockx (Flying Horseman, Ottla),...

Waylon news

EXTRA ROOD-WIT-BLAUW SHOW IN AHOY VOOR WAYLON Waylon zou in 2020 met een Rood-Wit-Blauw -show naar Ahoy in Rotterdam...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.