RuPaul's Dragrace tour uitgesteld naar voorjaar 2022, extra show in AFAS Live toegevoegd

RuPaul's Dragrace news_groot
RuPaul's Dragrace tour uitgesteld naar voorjaar 2022, extra show in AFAS Live toegevoegd
Door Cartman91 op 26 april 2021 - 14:06 De wereldtour van RuPauls Dragrace wordt uitgesteld van juni dit jaar naar mei 2022.

Een van de shows in de wereldtour vindt plaats in AFAS Live, op 16 mei 2022. Deze show was al uitverkocht. Reeds gekochte tickets blijven geldig en tickethouders worden nog op de hoogte gesteld met aanvullende informatie.

Daarnaast is er een extra show aangekondigd op 17 mei 2022. Tickets hiervoor gaan vanaf 29 april om 11 uur in de voorverkoop. Een kaartje kost je dan 39,20 euro. Stel hier een reminder in om er zeker van te zijn dat je de start van de voorverkoop niet mist.

De voorstelling gaat over een experiment dat mis is gegaan en ervoor heeft gezorgd dat Drag Race-jurylid en Strictly Come Dancing-ster Michelle Visage in andere tijden is beland met geen mogelijkheid om terug te keren naar 'huis'. Asia O’Hara, Gottmik, Jaida Essence Hall, Plastique Tiara, Rosé, Vanessa Vanjie, en Yvie Oddly nemen het publiek mee op reis door iconische tijdsperioden in de hoop dat zij hun weg terug zullen vinden naar het heden.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



HAEVN news

UNFOLD TOUR HAEVN VERPLAATST NAAR DECEMBER MET SHOWS...De Amsterdamse band HAEVN zou volgende maand gaan touren door Nederland,...

Danko Jones news

DANKO JONES NAAR MELKWEG, ANCIENNE BELGIQUE EN... De Canadese rocker Danko Jones komt in het voorjaar van 2022 naar de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.