UB40 featuring Ali Campbell & Astro naar de Ziggo Dome

UB40
UB40 featuring Ali Campbell & Astro naar de Ziggo Dome
Door RobZ op 19 april 2021 - 10:12 Er bestaan momenteel meerdere tourende versies van UB40. Dit zorgt ook op de Festivalinfo redactie soms voor verwarring. Vandaag wordt bekend dat UB40 featuring Ali Campbell & Astro op dinsdag 8 maart 2022 in de Ziggo Dome speelt. In 2019 stond deze groep ook al in dit Amsterdamse podium. Toen vierden ze hun 40-jarig jubileum.

De Engelse reggae- en popgroep UB40 werd eind 1978 opgericht door een aantal jonge vrienden uit de multiculturele wijken van Birmingham. Afkomstig uit de arbeidersklasse vernoemt de band zich naar het 'Unemployment Benefit Form 40', het formulier waarmee Engelse werklozen zich moesten aanmelden om een werkloosheidsuitkering te krijgen. In 2008 verlaat leadzanger Ali Campbell de groep en in 2013 voegt Astro zich bij hem. Als UB40 featuring Ali Campbell & Astro bouwt het duo voort op het erfgoed van de oorspronkelijke band uit Birmingham.

In 2022 gaat UB40 featuring Ali Campbell & Astro op tournee om hun nieuwe album 'Unprecedented' aan het publiek voor te stellen. De 'Unprecedented Tour' belooft alle klassieke UB40 hits aangevuld met nummers van het nieuwe album.

Tickets voor UB40 featuring Ali Campbell & Astro gaan op vrijdag 23 april om 10:00 uur precies in de voorverkoop. Aanwezig zijn bij dit concert kan met een ticket dat vanaf 50,40 euro inclusief servicekosten over de digitale toonbank gaat. Via deze link koop je tickets voor UB40 featuring Ali Campbell & Astro in de Ziggo Dome.

Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan je regelen met het instellen van een ticketreminder.




Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Jungle by Night

JUNGLE BY NIGHT VANAF OKTOBER OP ALGORHYTHM CLUBTOURKomende week speelt Jungle By Night twee testen-voor-toegang clubshows....

Glennis Grace

GLENNIS GRACE DIT NAJAAR WEER OP TOUR LANGS O.A.... Zangeres Glennis Grace beleefde de afgelopen jaren hoogtepunt na hoogtepunt...

REACTIES

geen avatar
di 20 apr 2021 09:05

Diebythesword Die documentaire over ze, over het begin, over al het geld dat weg is en daarna de ruzies, vooral tussen de broers en de rest die partij moet kiezen. Dramatisch.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.