Danny Vera geeft op 24 december concert in Ziggo Dome

review: Danny Vera - 23/12 - Paradiso Danny Vera
Danny Vera geeft op 24 december concert in Ziggo Dome
Door RobZ op 14 april 2021 - 09:56 De Nederlandse Americanazanger Danny Vera speelt op vrijdag 24 december 2021 zijn grootste show tot nu toe in de Ziggo Dome. De afgelopen jaren wist Vera show na show uit te verkopen, ontving hij een gouden plaat voor zijn radiohit ‘Roller Coaster’ én bereikte hij met dezelfde single in 2020 de nummer 1-positie in de NPO Radio 2 Top 2000. Het was de bedoeling dat Danny Vera eind november drie concerten gaf in de Amsterdamse concertzaal, maar dat kon door de corrona-ellende niet doorgaan.

"Na zo’n ongelofelijk raar jaar, ben ik blij aan te mogen kondigen dat ik mijn grootste show ooit ga doen in de Ziggo Dome op 24 december 2021. Spannend, maar ik kan niet wachten om weer op een podium te staan en voor jullie een geweldige show te spelen, ik hoop jullie daar te zien!" - aldus Danny Vera.

Naast de nummer 1-notering in de NPO Radio 2 Top 2000, bracht het afgelopen jaar nog meer hoogtepunten voor Danny Vera. Zo kwam afgelopen november zijn album 'The New Now' binnen op de eerste plaats van de Album Top 100. Danny Vera belooft nieuwe songs en oude favorieten te spelen bij zijn grote show in de Ziggo Dome op 24 december 2021.

Tickets voor dit concert van Danny Vera op 24 december in de Ziggo Dome gaan op vrijdag 16 april om 10:00 uur in de voorverkoop. Ze gaan over de digitale toonbank voor 38,50 euro per stuk. Via deze link koop je tickets voor Danny Vera in de Ziggo Dome. Wil je een email ontvangen precies op het moment dat de kaartverkoop begint? Of juist een uur van te voren? Dat kunnen we regelen. Hier stel je een ticketreminder in.

Bestel tickets Danny Vera in Ziggo Dome
Tickets Danny Vera
vr 24 dec
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 38,50
Corona virus

NIEUWE REEKS GROOTSCHALIGE FIELDLAB EVENTS...Na de eerste succeesvolle Fieldlab tests in de Ziggo Dome en op...

Iron Maiden

IRON MAIDEN VERPLAATST LEGACY OF THE BEAST TOUR MET... De Engelse metalband Iron Maiden komt in de zomer van 2022 naar Europa met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.