Frenna eind dit jaar langs Trix en Afas Live met nieuw album 'Highest'

Frenna
Frenna eind dit jaar langs Trix en Afas Live met nieuw album 'Highest'
Door RobZ op 13 april 2021 - 09:54 De Nederlandse zanger en rapper Frenna geeft twee grote concerten in België en Nederland. Gewapend met zijn nieuwste album ‘Highest’ en zijn 777 band komt hij naar de Trix en Afas Live om de zaal op zijn kop zetten.

De shows staan in het teken van de vorige maand verschenen plaat ‘Highest’: het vijfde solo album dat de Nederlandse rapper, zanger, event organisator en labelbaas Frenna uitbracht. Frenna is met meer dan 1 miljard streams momenteel de meest beluisterde popartiest in Nederland. Afgelopen zomer stond Frenna nog in Ziggo Dome tijdens de Larger than Live livestream concertreeks. We waren hier natuurlijk aanwezig voor een fotoverslag.

Frenna speelt op 26 november in Trix, Antwerpen en op 3 december in de Afas Live. De kaartverkoop voor beide concerten start op dinsdag 20 april om 10:00 uur. Hier koop je tickets voor Frenna in de Afas Live en hier voor het concert van Frenna in Trix, Antwerpen. De tickets zijn in België wel fors goedkoper dan in Nederland. In Antwerpen kan je aanwezig zijn voor 21 euro, terwijl je voor het concert in Afas Live 38 euro kwijt bent.

Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kunnen we regelen! Hier stel je een reminder in voor Frenna in de Trix en hier voor het concert van Frenna in Afas Live.

De geboren Haagse rapper Frenna brak als onderdeel van de rapformatie SFB (Strictly Family Business) in 2014 definitief door. Inmiddels behoort hij tot de absolute top van de Nederlandse hiphop scene en heeft in zijn relatief korte carrière al vele mijlpalen aangetikt, zoals de status van meest gestreamde Nederlandse Spotify artiest of zijn Edison Pop Award voor het album ‘Francis’.




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Tim Knol news

TIM KNOL STREAMT OPNAME LIVE-ALBUMSinger/songwriter Tim Knol gaat op 23 april een live-album opnemen in de...

Rob Dekay

VIJF EXTRA CONCERTEN IN DECEMBER VOOR CLUBTOURNEE... Rob Dekay voegt wegens succes 5 extra concerten toe aan zijn uitverkochte...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.