Jeangu Macrooy speelt akoestische concert vanuit het Concertgebouw

review: Jeangu Macrooy - 08/10 - Chasse Theater Jeangu Macrooy
Jeangu Macrooy speelt akoestische concert vanuit het Concertgebouw
Door RobZ op 12 april 2021 - 10:39 Singer-songwriter Jeangu Macrooy presenteert donderdag 15 april 20.30 uur een gratis online mini-concert vanuit het Concertgebouw. In de aflevering van Empty Concertgebouw Sessions brengt de zanger onder andere zijn oorspronkelijke Eurovisie Songfestival-inzending 'Grow' ten gehore. Vorig jaar nam Jeangu de officiële akoestische versie van dat nummer eveneens op in Het Concertgebouw. Naast Grow zullen de nummers 'Bad Skin', 'High On You' en 'Gold' ten gehore worden gebracht.

Jeangu over het optreden: "Het is voor mij altijd een warm bad om op te treden in Het Concertgebouw. De geweldige akoestiek en ook de rijke geschiedenis van het gebouw inspireren me altijd om in het moment te komen."

Deze en meer streaming concerten vind je in onze Podiuminfo livestream agenda.

Op 22 mei vertegenwoordigt Jeangu Macrooy Nederland op het Songfestival dat dit jaar in Ahoy, Rotterdam gehouden wordt. Hij zal daar het nummer 'Birth of a new age' ten gehore brengen.Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefToto

TOTO MET NIEUWE DOGZ OF OZ TOUR LANGS AMSTERDAM EN...Goed nieuws voor fans van Toto. De legendarische rockband komt met hun Dogz...

Waylon news

JULI STAAT IN LIMBURG IN HET TEKEN VAN LANDGRAAF... De vooruitzichten wat betreft de corona-maatregelen zien er ietwat zonnig...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.