Wolfmother volgend jaar naar Paradiso

review: Wolfmother - 25/06 - TivoliVredenburg Wolfmother
Wolfmother volgend jaar naar Paradiso
Door RobZ op 06 april 2021 - 14:46 De Australische band Wolfmother heeft voor aankomende maand nog een aantal concerten in de planning staan. Onder andere Podium Victorie, Muziekgieterij en Oerrock zouden op hun tournee worden aangedaan. Gezien het feit dat we in Nederland nog steeds in een lockdown zitten (en het festival Oerrock al naar 2022 is verplaatst), lijkt de kans miniem dat deze concerten doorgaan.

De kans dat de concerten volgend jaar worden ingehaald is wel een stuk groter geworden, want vandaag kondigt Paradiso een concert van Wolfmother aan op 23 mei 2022. Nieuws over de nieuwe datums van de concerten op Oerrock en in de Victorie en Muziekgieterij volgt ongetwijfeld snel.

Tickets voor het concert van Wolfmother in Paradiso gaan op vrijdag 9 april om 11:00 uur in de vooverkoop. Een ticket gaat voor 36,50 (exclusief lidmaatschap) over de digitale toonbank. Hier koop je een ticket voor het concert van Wolfmother in Paradiso. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kunnen we regelen. Hier stel je een reminder in.

Bestel tickets Wolfmother in Paradiso
Tickets Wolfmother
ma 23 mei
Paradiso, Amsterdam
€ 36,50
the vices

3FM AWARDS WORDT FIELDLAB-EXPERIMENT MET 1000 BEZOEKERSNa de concerten in de Ziggo Dome en de festivals op festivalterrein...

Guns 'n Roses

VERPLAATSTE EUROPESE TOURNEE BRENGT GUNS N' ROSES... De legendarische rockband Guns N’ Roses komt op 23 juni 2022 terug naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.