I Wanna Thank Me-tour Snoop Dogg halfjaar uitgesteld, concert in Sportpaleis toegevoegd

Snoop Dogg
I Wanna Thank Me-tour Snoop Dogg halfjaar uitgesteld, concert in Sportpaleis toegevoegd
Door Cartman91 op 26 maart 2021 - 13:43 De legendarische rapper Snoop Dogg zou in september dit jaar op tour gaan samen met zijn vrienden Warren G, Tha Dogg Pound, Obie Trice, D12 en Versatile, maar zijn tour is met een klein halfjaar uitgesteld naar februari 2022.

Dit heeft ook gevolgen voor het concert in de Ziggo Dome die op 22 september plaats zou moeten vinden. Dit concert was eerder al twee keer uitgesteld, maar zal nu voor een derde keer worden uitgesteld naar 28 februari 2022. Reeds gekochte kaarten voor dit concert blijven geldig, daarnaast kan je nog een kaartje kopen (minimaal 39 euro, exclusief servicekosten) mocht je die nog niet hebben.

Daarnaast is bekend gemaakt dat er een show in België aan de tour wordt toegevoegd. Het Sportpaleis in Antwerpen is de gelukkige zaal waar het concert plaats zal vinden op 24 februari 2022. Tickets voor deze show gaan vanaf 29 maart om 10 uur in de voorverkoop.

Snoop Dogg begon in de jaren 90 op 18-jarige leeftijd als gangster rapper onder de vleugels van Dr. Dre, die al successen behaalde met N.W.A. (met onder meer Ice Cube en Eazy-E). De debuutsingle van Snoop (toen nog als Snoop Doggy Dogg) is Who Am I (What's My Name)?. Later volgden meer succesen als Still D.R.E. en The Next Episode (met Dr. Dre), Drop It Like It's Hot, Beautiful en Let's Get Blown (met Pharrell Williams van N*E*R*D*), Buttons (met de Pussycat Dolls), California Gurls (met Katy Perry) en Signs (met Justin Timberlake en Charlie Wilson).





Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Joe Satriani

JOE SATRIANI HEEFT THE SHAPESHIFTING-TOUR UITGESTELD...De Amerikaanse gitarist en grondlegger van de instrumentale rockmuziek Joe...

birdynieuws

BIRDY GEEFT LIVESTREAM-CONCERT VANUIT LONDEN Birdy is volgende maand te zien tijdens een online concert. De zangeres...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.