Scooter met 'God Save The Rave Tour 2022' langs Lotto Arena en Ziggo Dome

Scooter
Scooter met 'God Save The Rave Tour 2022' langs Lotto Arena en Ziggo Dome
Door RobZ op 15 maart 2021 - 10:51 Duitse techno-cultheld Scooter heeft vandaag zijn tourplannen bekend gemaakt voor 2022. Europa zal er aan moeten geloven met zijn 'God Save The Rave Tour 2022'. Deze komt op 15 maart ook langs in de Lotto Arena in Antwerpen en ook Nederland wordt niet overgeslagen. Op 24 maart speelt Scooter zijn grootste Nederlandse show tot nu toe in de Ziggo Dome.

Scooter werd in 1993 opgericht in Hamburg, Duitsland. De band bestaat tegenwoordig uit frontman H.P. Baxxter, Michael Simon en Sebastian Schilde. Scooter behaalde succes na succes: zo verkochten ze in de afgelopen 27 jaar meer dan 30 miljoen platen, behaalden ze maar liefst 23 keer de top 10 en hebben ze 80+ gouden en platina-awards op hun naam staan. De dance-act is vooral bekend geworden met singles als ‘Hyper Hyper’, ‘Move Your Ass’ en ‘How Much Is the Fish’.

In 2018 gaf Scooter voor het laatst een concert in Nederland. Toen stonden de Duitsers in de Afas Live. Sindsdien werden ook nog Paaspop Schijndel, Indian Summer Festival en Zwarte Cross aangedaan. Nu staan de volgende concerten in de planning:

15-03-2022 - Scooter - Lotto Arena, Antwerpen (tickets)
24-03-2022 - Scooter - Ziggo Dome, Amsterdam (tickets)

Tickets voor deze twee shows in het kader van God Save The Rave Tour 2022 gaan vrijdag 19 maart in de voorverkoop. Een ticket voor het concert in Antwerpen kost tussen de 39,70 en 50,90 euro. Via deze link zorg je dat je in de Lotto Arena aanwezig bent.

Via deze link zorg je dat je bij het concert van Scooter in de Ziggo Dome aanwezig kunt zijn. Hier kosten tickets tussen de 44 en 55 euro.

Wil je een email ontvangen met de juiste ticketlink op het moment dat de voorverkoop start? Dat kunnen we regelen. Hier stel je een ticketreminder in voor het concert in de Lotto Arena en hier voor het concert in de Ziggo Dome.





Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Corona virus

'IN APRIL 100 NIEUWE TESTLOCATIES VOOR BEZOEKERS...Afgelopen week liet GGD-baas André Rouvoet weten dat de GGD het niet als hun...

floggingmolly3

VIER ST. PATRICKS DAY MET FLOGGING MOLLY VANUIT JE... Op 17 maart is het weer St. Patricks Day, een typische Ierse feestdag....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.