One World Hits Tour van Billy Ocean september 2022 langs Doornroosje, Melkweg, Oosterpoort en de Roma

billy ocean
One World Hits Tour van Billy Ocean september 2022 langs Doornroosje, Melkweg,...
Door RobZ op 08 maart 2021 - 14:01 Afgelopen september schreven wij over de 'One World Hits Tour' van Billy Ocean. De Britse soulzanger zou op donderdag 22 april 2021 spelen in Doornroosje te Nijmegen. Vandaag wordt bekend dat hij dit concert verplaatst naar 19 september 2022. Ook heeft hij nieuwe shows ingepland in de Roma in Antwerpen en de Oosterpoort in Groningen. Op 16 september 2022 staat Billy Ocean in de Belgische concertzaal en 20 september doet hij Groningen aan.

De BeNeLux shows van de One World Hits Tour staan nu zo in de agenda:
16-09-2022 - Billy Ocean - De Roma, Antwerpen (tickets)
17-09-2022 - Billy Ocean - Melkweg, Amsterdam (tickets)
19-09-2022 - Billy Ocean - Doornroosje, Nijmegen (tickets)
20-09-2022 - Billy Ocean - De Oosterpoort, Groningen (tickets)

De kaarten voor deze concerten gaan 12 maart om 10:00 uur in de voorverkoop. Alleen voor het verplaatste concert in Doornroosje zijn op dit moment al tickets te koop. Via bovenstaande links sla je je slag. Een ticket kost je tussen de 33 en 40 euro.

De 70-jarige Billy Ocean weet als geen ander hoe hij het publiek moet vermaken en treedt met zijn grootste hits op. Denk hierbij aan onder andere 'Love really hurts without you', 'When the going gets tough, the tough get going' en 'Get outta my dreams, get into my car'.

Ter ere van zijn zeventigste verjaardag bracht Ocean in 2020 een nieuw studioalbum uit, One World. De plaat is volgens de zanger een ode aan alle muziekstijlen waardoor hij zich in de loop der jaren heeft laten inspireren.



Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Lavinia Meijer (copyright Rijno Boon)

LAVINIA MEIJER IN APRIL, MEI EN JUNI LANGS 12...Nederlands bekendste harpiste Lavinia Meijer doet met haar DETOUR clubtour...

Dubioza Kolektiv

DUBIOZA KOLEKTIV MET EUROPESE TOUR DOOR NEDERLAND... De Bosnische formatie Dubioza Kolektiv gaat komende winter op Europese...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.