TiiwTiiw presenteert album 'Khosé' in La Madeleine en de Melkweg

TiiwTiiw
TiiwTiiw presenteert album 'Khosé' in La Madeleine en de Melkweg
Door RobZ op 09 februari 2021 - 12:47 De Belgisch-Marokkaanse zanger & producer Ilias Barni, beter bekend als TiiwTiiw, ontwikkelde zeer jong een grote interesse voor muziek. Op 13-jarige leeftijd sloot hij zich aan bij een Dakka Marrakchia-ensemble, populaire muziek die Marokkaanse dans en trance combineert met islamitische religieuze zang. Tussen 2008 en 2014 werd hij (vooral in Brussel) bekend met zijn Dakka-band: 'Dakka TiiwTiiw'.

Enkele jaren later lanceerde hij zijn project 'Dream Tiiw'. Samen met o.a. Naza, L'Algerino, Rachid Kasmi, Dj Hamida, Cheb Nadir, Blanka en Sky bracht hij talrijke hits uit. Inmiddels zijn de videoclips van TiiwTiiw meer dan een miljard keer bekeken op YouTube. Enkele maanden geleden bracht hij zijn eerste solo album 'Khosé' uit die hij live zal spelen in La Madeleine in Brussel en Melkweg, Amsterdam.

10-12-2021 - TiiwTiiw - La Madeleine, Brussel (tickets)
05-03-2022 - TiiwTiiw - Melkweg, Amsterdam (tickets)

De kaartverkoop voor beide concerten start op 12 februari om 10:00 uur. Via bovenstaande links zorg je dat je aanwezig bent. Een ticket voor het concert in de Melkweg kost 28,75 euro. Wil je graag een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Stel hier je ticketreminder in voor het concert in La Madeleine en hier voor de show in de Melkweg.

BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets TiiwTiiw in La Madeleine
Tickets TiiwTiiw
KIES TICKET
vr 10 dec
TiiwTiiw
La Madeleine, Brussel
za 05 mrt
Tiiwtiiw
Melkweg, Amsterdam
€ 28,75
Son Mieux

SON MIEUX VIERT NIEUW ALBUM 'THE MUSTARD SEED' MET...Son Mieux brengt op 14 mei een nieuw album uit getiteld 'The Mustard Seed pt....

DeWolff news

DEWOLFF PRESENTEERT TIENDAAGSE LIVESTREAM-MARATHON... Afgelopen week presenteerde DeWolff hun nieuwe album 'WOLFFPACK' met een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.