NPO maakt nieuw livemuziek programma On Stage vanuit TivoliVredenburg

TivoliVredenburggroot
NPO maakt nieuw livemuziek programma On Stage vanuit TivoliVredenburg
Door Cartman91 op 01 februari 2021 - 14:53 De NPO (Nederlandse Publieke Omroep) gaat deze februari maand iedere zondag om 19:20 uur een registratie vanuit TivoliVredenburg uitzenden. Het zijn in totaal dus vier afleveringen, met dans, theater, muziek en variatee. Iedere aflevering gaat presentatrice Nadia Moussaid in gesprek met een hoofdgast die zelf de muzikale gasten meegenomen heeft om zijn of haar portret te omlijsten.

De gasten in deze afleveringen zijn:

Aflevering 1: Henny Vrienten, 7 februari
Aflevering 2: Romana Vrede, 14 februari
Aflevering 3: Lucky Fonz III, 21 februari
Aflevering 4: Ryanne van Dorst, 28 februari

On Stage zal iedere zondag op NPO 2 te zien zijn rond 19:20 uur. Dit programma is onderdeel van het budget dat de NPO gekregen heeft vanuit het (inmiddels demissionaire) kabinet om de culturele sector in Nederland te ondersteunen tijdens de coronacrisis.

Nu er geen concerten en festivals kunnen zijn vanwege de lockdown, hebben we op Podiuminfo een speciaal gedeelte gemaakt met een overzicht van livestreams. Via https://www.podiuminfo.nl/livestreams/ vind je welke livestream-concerten er komende weken in de agenda staan.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Corona virus

LOCKDOWN VERLENGD; IN IEDER GEVAL GEEN CONCERTEN EN...Gisteravond gaven demissionair premier Rutte en minister de Jonge weer een...

Floor Jansen

NIGHTWISH STELT TOUR MET EEN HALFJAAR UIT MET SHOWS... De Finse metalband Nightwish zou dit voorjaar met een Europese tour komen,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.