Tones And I in oktober naar Afas Live

Tones and I
Tones And I in oktober naar Afas Live
Door RobZ op 01 februari 2021 - 10:06 Vorig jaar moest de Australische zangeres Tones and I haar wereldtournee onderbreken vanwege de corona-crisis. Een uitverkocht concert in de Melkweg kon nog net plaatsvinden. Vandaag wordt bekend dat er een nieuwe tournee in de stijgers staat. Tones And I geeft op dinsdag 19 oktober een concert in AFAS Live in Amsterdam.

In 2018 vertrekt singer/songwriter Toni Watson in gezelschap van een synthesizer en een loop station naar het Australische plaatsje Byron Bay om als straatmuzikant haar muzikale dromen na te jagen. Haar kwaliteiten worden al snel herkend en een jaar later breekt ze door met de debuutsingle 'Johnny Run Away'. Met haar tweede release 'Dance Monkey' weet ze in meer dan 30 landen de nummer 1 positie van de hitlijsten te domineren. Afgelopen maanden werkte Tones and I in de luwte aan haar debuutalbum. In december verscheen hiervan de single 'Fly Away'. Tones And I zou in de zomer van 2020 optreden op festivals als Rock Werchter en Down the Rabbit Hole. Het is nog onbekend of ze deze shows in de komende zomer komt inhalen.

Tickets voor Tones and I in de Afas Live kosten 35,84 euro en gaan vanaf woensdag 3 februari 10:00 uur in de voorverkoop. Via deze link koop je tickets voor Tones And I in de Afas Live. Wil je graag een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kunnen we regelen. Hier stel je een ticketreminder in.

Bestel tickets Tones and I in AFAS Live
Tickets Tones and I
di 19 okt
AFAS Live, Amsterdam
€ 35,84
Floor Jansen

NIGHTWISH STELT TOUR MET EEN HALFJAAR UIT MET SHOWS...De Finse metalband Nightwish zou dit voorjaar met een Europese tour komen,...

Billy Bragg

PARADISO NOORD-CONCERTEN BILLY BRAGG MET EEN JAAR... De Britse singer-songwriter Billy Bragg heeft zijn Amsterdamse shows in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.