The Jesus And Mary Chain verplaatst Melkweg concert naar december

The Jesus And Mary Chain news_groot
The Jesus And Mary Chain verplaatst Melkweg concert naar december
Door Cartman91 op 27 januari 2021 - 16:44 De Schotse band The Jesus And Mary Chain ziet zich door de ontwikkelingen rondom het coronavirus wereldwijd zich genoodzaakt om de tourdata op te schuiven danwel te annuleren.

Zo ook voor de Nederlandse en Belgische shows die in de planning stonden voor 25 februari (Melkweg) en 26 februari (Ancienne Belgique) aanstaande. Het concert in de Melkweg Max wordt verplaatst naar 7 december, voor de Belgische fans is er minder goed nieuws: dit concert wordt definitief afgelast.

Reeds gekochte tickets voor de Melkweg-show blijven geldig. Mocht je nog geen kaartje hebben dan kan je deze voor 43,15 euro bemachtigen via bovenstaande link.

The Jesus And Mary Chain is een punk- / noiseband uit de jaren 80 dat onder leiding van de broers Jim en William Reid staat.


Bestel tickets The Jesus And Mary Chain in Melkweg
Tickets The Jesus And Mary Chain
di 07 dec
Melkweg, Amsterdam
€ 43,15
Paradiso logo nieuw

ENGELSE BAND SQUID NAAR PARADISO NOORD EN BOTANIQUEDe Engelse band Squid komt terug naar de BeNeLux. Er staan namelijk...

Clouseau news

NEDERLANDSE CONCERTEN CLOUSEAU VERPLAATST NAAR... De Belgische formatie van Clouseau zou het komende jaar met de Tweesprong...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.