Na 2020 ook 2021 editie Moulin Blues afgelast

Moulin Blues news_groot
Na 2020 ook 2021 editie Moulin Blues afgelast
Door Cartman91 op 11 januari 2021 - 15:53 2020 was al een historisch slecht jaar voor zo een beetje alle sectoren, zo ook voor de evenementenbranche. Alle festivals werden afgelast en / of doorgeschoven naar 2021, maar dat biedt geen zekerheid. Zo laat festival Moulin Blues weten dat ook de komende editie niet doorgaat door de onzekerheden wat betreft de corona-situatie.

Het festival hoopt in 2022 wel weer een editie te kunnen organiseren. Wat betreft de tickets zijn er twee mogelijkheden:

Je kan restitutie aanvragen op je kaartje(s), je krijgt dan het aankoopbedrag (excl. servicekosten) teruggestort op je rekening. Restitutie aanvragen kan tot 6 februari 2021. Of je kan je kaartje behouden en deze zal automatisch voor de eerstvolgende editie van Moulin Blues geldig zijn, daar hoef je niks voor te doen.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Corona virus1

FAUCI: CONCERTEN EN FESTIVALS KUNNEN VANAF DE HERFST...Op een virtuele conferentie, georganiseerd door 'The Association of...

Clannad

CLANNAD STELT AFSCHEIDSTOUR MET SHOWS IN O.A.... De Ierse band Clannad bestaat al sinds 1970. In 1983 braken ze door met het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.