Waylon geeft met band een akoestisch livestream-concert vanuit De Vorstin in Hilversum

review: Waylon - 15/06 - TivoliVredenburg Waylon
Waylon geeft met band een akoestisch livestream-concert vanuit De Vorstin in Hilversum
Door Cartman91 op 21 december 2020 - 14:32 Zanger Waylon geeft een eenmalig livestream-concert vanuit De Vorstin in Hilversum. Dit optreden zal met band in een akoestische set plaatsvinden op 30 december.

Normaal gesproken vinden er tussen Kerst en de jaarwisseling diverse optredens onder de naam Live 2000 plaats in De Vorstin die gratis toegankelijk zijn. Om die reden zal deze livestream ook gratis aangeboden worden! De stream zal via de website van De Vorstin te bezichtigen zijn. Na afloop van de livestream blijft de stream beschikbaar om later terug te kijken.

Waylon brak in 2009 door met zijn debuutsingle Wicked Ways, dat meteen een grote hit werd. In 2014 richtte hij samen met Ilse DeLange The Common Linnets op, waarmee ze samen met het nummer Calm After The Storm meededen aan het Eurovisie Songfestival waar ze op de tweede plek eindigden. Solo deed Waylon nog een keer mee aan het Eurovisie Songfestival in 2018 met het liedje Outlaw In 'Em, dit keer was zijn deelname minder succesvol. In een uitzending van De Wereld Draait Door (DWDD) deed Waylon de complete uitvoering van het Live Aid concert van Queen na dat ongeveer twintig minuten duurde.


Paradiso logo nieuw

KLANGSTOF VOOR DUBBEL CONCERT NAAR PARADISO IN FEBRUARIDe Nederlandse formatie Klangstof komt in februari voor een dubbel concert...

Eefje de visser

OPTREDENS EEFJE DE VISSER IN PATRONAAT GEANNULEERD,... Zangeres Eefje de Visser zou op 28 en 29 december haar album Bitterzoet...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.