Tilburgse gemeenteraad akkoord met verbouwing Hall of Fame

Hall of Fame Tilburg
Tilburgse gemeenteraad akkoord met verbouwing Hall of Fame
Door JenitaPostma op 15 december 2020 - 10:56 Op maandag 14 december heeft de gemeenteraad een akkoord gegeven voor de renovatie van hal 90; het monumentale pand in de Tilburgse spoorzone, waar de Hall of Fame sinds 2012 gevestigd is. De renovatie moet april 2021 van start gaan.

De Hall of Fame is erg blij met de investering die de gemeente in het pand stopt. De hoognodige renovatie maakt het mogelijk om een uniek cultureel en sportief programma te beiden op een unieke locatie; Spoorzone 013. De lekkages worden gemaakt en de geluidsisolatie word sterk verbeterd. Hoewel het aantal vierkante meters afneemt, krijgt de zaal en het skatepark ruimte om het programma met nog meer mensen te delen.

De Hall of Fame kent de spoorzone als geen ander. In de afgelopen 10 jaar is het pand flink getransformeerd terwijl het eerst misschien gesloopt zou worden.

In 2021 zal de Hall of Fame in en rond Tilburg op verschillende plekken activiteiten organiseren. Het pand gaat dan misschien grotendeels dicht (kleine skatepark blijft open), maar de Hall of Fame sluit niet. Er worden shows in 013 en V39 georagniseerd en skateles gegeven in de buitenparken.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Fleddy Melculy

ABORTED, THE ACACIA STRAIN, BENIGHTED EN FLEDDY...Hell over Europe (nummer 4) komt in de herfst van 2021 naar Nederland en...

Sepultura 2

SEPULTURA EIND 2021 MET SACRED REICH EN CROWBAR... Het Braziliaanse Sepultura reist al ruim 35 jaar langs poppodia en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.