The Vices gaan in maart op tour rond Nederland, o.a. naar Paradiso en Doornroosje

the vices
The Vices gaan in maart op tour rond Nederland, o.a. naar Paradiso en Doornroosje
Door KaylynB op 09 december 2020 - 13:52 De carrière van The Vices uit Groningen begint wanneer zij het voorprogramma van Yungblud mogen verzorgen. Daarna gingen The Vices door voor een tour door de UK en met Popronde door heel Nederland. Om af te sluiten speelde de band een show op Eurosonic Noorderslag. Met singles als 'Boy' en 'In and Out' kregen ze de status van 3FM Talent.

Met debuutalbum 'Looking For Faces' dat in maart 2021 uitkomt, willen The Vices een tour doen. Verwacht een mix van britpop en surfrock, met invloeden van The Strokes en Cage The Elephant. Looking For Faces staat vol gedachtes, gesprekken en een vriendschap die het antwoord kan zijn op alle vragen.

The Vices zijn te zien op vier verschillende podia: Vera, Paradiso, Doornroosje en Hedon. De voorverkoop is al begonnen. De prijzen variëren tussen de 7 euro en 11 euro. Hieronder zijn alle data te vinden met bijbehorende ticketlinks:

13-03-2021 - Vera, Groningen (tickets)
13-03-2021 - Vera, Groningen (tickets)
17-03-2021 - Paradiso, Amsterdam (tickets)
24-03-2021 - Doornroosje, Nijmegen (tickets)
27-03-2021 - Hedon, Zwolle (tickets)



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Billie Eilish

TOUR VAN BILLIE EILISH MET CONCERTEN IN ZIGGO DOME...Megaster Billie Eilish zou afgelopen zomer op wereldtournee gaan na het...

GuidoWeijersnewss.jpg

FIELDLAB EVENEMENTEN KRIJGT TOESTEMMING VOOR... Fieldlab Evenementen heeft groen licht gekregen voor de organisatie van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.