Stan Van Samang opent juni 2021 de Proximus Pop-up Arena in Middelkerke

Stan van Samang
Stan Van Samang opent juni 2021 de Proximus Pop-up Arena in Middelkerke
Door KaylynB op 01 december 2020 - 17:38 Zanger Stan Van Samang zal op vrijdag 11 juni 2021 de Proximus Pop-Up Arena openen in Middelkerke. Van half juni tot eind augustus bouwt de Sportpaleis Group een Pup-up Arena in de kustgemeente met een capaciteit van maximaal 5.500 toeschouwers. Intussen zijn er al meer dan 20 evenementen en concerten gepland.

Vanaf juni opent in Middelkerke de Proximus Pop-up Arena. Zo verder gaat in de arena op 17 juli voor het eerst een zomereditie door van het Schlagerfestival door. Op zaterdag 14 augustus geeft de Nederlandse zanger André Hazes er een concert. Alle andere evenementen en concerten worden later nog aangekondigd.

De voorverkoop begin op 8 december om 10:00. De prijs voor dit concert is €35,-. Tickets voor het concert van Stan van Samang op 11 juni koop je hier.

Wil je een mail ontvangen op 8 december om 10:00 als de voorverkoop begint? Dat kan je instellen met deze ticketreminder.
Bestel tickets Stan Van Samang in  Proximus Pop-Up Arena
Tickets Stan Van Samang
vr 11 jun
Proximus Pop-Up Arena , Middelkerke
€ 35,00
TivoliVredenburg

SPINVIS OPENT ZIJN JAARLIJKSE OVERDENKING IN...Muzikant Spinvis heeft jaarlijks in TivoliVredenburg zijn overdenking in...

Stef Kamil Carlens

STEF KAMIL CARLENS IN HET VOORJAAR SOLO LANGS O.A.... Stef Kamil Carlens , komt met een solo tour langs diverse podia in Nederland...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.