Powerwolf in 2021 naar Lotto Arena en Afas Live

Powerwolf
Powerwolf in 2021 naar Lotto Arena en Afas Live
Door JenitaPostma op 23 november 2020 - 10:57 Powermetalband Powerwolf komt op zondag 10 oktober 2021 naar Nederland. Ze geven een optreden in de AFAS Live en beloven een aantal special guest mee te nemen. De voorverkoop voor dit concert zal starten op woensdag 25 november 2020 om 10:00 uur. Via deze link koop je tickets voor Powerwolf in Afas Live. Tickets kosten 48,50 euro. In het tourschema van Powerwolf vinden we ook een concert in de Lotto Arena in Antwerpen op 9 oktober. Dit concert is verder nog niet officieel aangekondigd.

Powerwolf is een Duitse powermetalband, opgericht in 2003 door David Vogt en Benjamin Buss. De groep gebruikt donkere thema's en beelden, zowel muzikaal als lyrisch, in tegenstelling tot de traditionele powermetalmuziek. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van corpse-paint, gotische composities en liederen over weerwolf- en vampierlegendes. De band stond al eerder op festivals als Dynamo Metalfest en als headliner op Into The Grave. Hun laatste Wolfsnächte tour in 2019 bracht ze naar een maanden van tevoren uitverkochte show in 013 Tilburg. In de zomer van 2021 komt de band ook met een nieuwe plaat, die is opgenomen in Nederland.

Onze fotograaf Tim van Veen was aanwezig bij het concert van Powerwolf op Into the Grave in 2019. Dit leverde spectaculaire foto's op.

Powerwolf is volgend jaar op de volgende datums in de BeNeLux te zien:
09-10-2021 - Powerwolf - Lotto Arena, Antwerpen
10-10-2021 - Powerwolf - AFAS Live, Amsterdam (tickets)

Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop van Powerwolf in Afas Live begint? Dat kunnen we regelen. Hier stel je een ticketreminder in.

Bestel tickets Powerwolf in AFAS Live
Tickets Powerwolf
zo 10 okt
AFAS Live, Amsterdam
€ 48,50
3J's

3J'S IN HET NAJAAR VAN 2021 OP CLUBTOUR DOOR NEDERLANDBegin 2019 had het Volendamse drietal 3J'S hun eerste clubtour ooit en ze...

Áslaug

ÁSLAUG KOMT IN DECEMBER NAAR TIVOLIVREDENBURG Achter gesloten deuren werkte de IJslands-Nederlandse artiest genaamd '...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.