The Daily Indie viert 10 jarig jubileum met livestream en magazine

review: Balthazar - 14/02 - Maassilo Balthazar (Be)
The Daily Indie viert 10 jarig jubileum met livestream en magazine
Door KaylynB op 19 november 2020 - 11:02 The Daily Indie bestaat aanstaande vrijdag 20 november alweer tien jaar. Dat heugelijke feit wordt gevierd met de lancering van issue #25 van het magazine en een tien uur durende livestream.

Het platform heeft zich altijd op nieuwe muziek gericht om meer aandacht te generen voor opkomende artiesten. Acts als Tame Impala, Glass Animals, Alt-J, Mac DeMarco, Balthazar (foto) en Temples werden er al vroeg in hun carrière gespot.

Morgen vanaf 14:00 uur start de livestream en gaat door tot middernacht. The Daily Indie blikt terug op de afgelopen jaren met gesprekken met gasten, livesessies, een indie-popquiz en zes uur lang muziek van de resident DJ’s. De livestream is te volgen via de website van The Daily Indie.

Foto: Balthazar in Maassilo door Anja de BruijnAltin Gun

ALTIN GÜN KOMT MET NIEUWE CONCERTDATA, MUZIEK EN...Goed nieuws voor liefhebbers van de psychedelische band Altın Gün . Er is...

Floor Jansen

AFAS LIVE SHOWS FLOOR JANSEN WEDEROM UITGESTELD, NU... Zangeres Floor Jansen zou in oktober al samen met Marcel Fisser en Henk...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.