Gerard Joling annuleert zijn twee 'Goud' concerten in de Ziggo Dome

Gerard Joling
Gerard Joling annuleert zijn twee 'Goud' concerten in de Ziggo Dome
Door JenitaPostma op 17 november 2020 - 12:12 De twee 'Goud' concerten die Gerard Joling zou geven voor zijn 60e verjaardag en 35-jarig jubileum in de Ziggo Dome gaan niet door. Dit laat de zanger vandaag weten via twitter.

Gerard Joling is een Nederlandstalige zanger en presentator. In 1988 was hij de Nederlandse deelnemer aan het Eurovisiesongfestival. Naast zijn solocarrière is Joling onderdeel van De Toppers, en zit hij op dit moment ook in de jury van The Masked Singer Nederland.

Joling had op 24 en 25 februari jubileumshows met de naam Goud gepland staan in de Amsterdamse Ziggo Dome. De zanger zou eigenlijk eind 2019 een (G)oud-en-nieuwconcert geven, maar dit concert werd uitgesteld naar juni 2020. Deze datum kon uiteindelijk niet doorgaan vanwege de maatregelen rondom het coronavirus. Het coronavirus is ook de reden dat de concerten nu helemaal geannuleerd worden. Mensen die een kaartje hebben gekocht, ontvangen in de komende dagen een e-mail met meer informatie over de annulering.

Dit schrijft Gerard Joling op Twitter:Heaven Shall Burn

HEAVEN SHALL BURN EN TRIVIUM SAMEN NAAR 013Het duurt nog meer dan een jaar, maar 013 heeft de bands Heaven Shall Burn,...

10cc2

THEATERTOURNEE 10CC VERPLAATST NAAR HET NAJAAR VAN 2021 De band '10CC' heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen albums verkocht....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.