OneRepublic verschuift concerten in Afas Live en Vorst Nationaal naar oktober 2021

OneRepublic
OneRepublic verschuift concerten in Afas Live en Vorst Nationaal naar oktober 2021
Door KaylynB op 10 november 2020 - 12:02 De Grammy-genomineerde band 'OneRepublic' is al meer dan tien jaar een gevestigde naam in de muziekwereld. De hits als ‘Counting Stars’, ‘Apologize’ en ‘Secrets’ zijn nog steeds heel bekend en wordt vaak geluisterd. Naast deze albums zal OneRepublic ook veel nieuwe muziek spelen, want het aankomende album wordt dit jaar uitgebracht.

Naar aanleiding van de genomen maatregelen door de Belgische en Nederlandse regering om het coronavirus, kunnen veel concerten niet plaatsvinden op de oorspronkelijk geplande datum. Het concert van OneRepublic in België, dat zou hebben plaatsgevonden op 17 oktober 2020 in Vorst Nationaal, wordt hierdoor uitgesteld naar maandag 18 oktober 2021. En het concert in Nederland in AFAS Live dat zou plaatsvinden op 20 oktober 2020, is verplaatst naar 21 oktober 2021.

Er zijn voor beide concerten nog tickets verkrijgbaar. Deze kosten in Vorst Nationaal 44,57 euro en in Afas Live tussen de 54 en 60 euro. Via deze ticketlinks zorg je dat je aanwezig bent.

18-10-2021 - OneRepublic - Vorst Nationaal, Brussel (tickets)
21-10-2021 - OneRepublic - AFAS Live, Amsterdam (tickets)




Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Eefje de Visser news

LOCKED & LIVE, EEN LIVESTREAM MET DIVERSE...Het nieuwe project Locked & Live met livestreams vanuit Het Podium in...

Corona virus

KABINET BESLUIT VOLGENDE WEEK OVER PROEFTUINEN IN DE... Het gaat in Nederland langzaam de goede kant op met de corona...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.