Raw Roets tweemaal te zien in TivoliVredenburg op 19 december

Raw Roets
Raw Roets tweemaal te zien in TivoliVredenburg op 19 december
Door JenitaPostma op 09 november 2020 - 13:22 Rapper Raw Roets, ook wel bekend als Cyrano Kout, geeft op 19 december twee concerten in TivoliVredenburg te Utrecht. Raw Roets heeft een van de uniekere sounds in de Nederlandse hiphopscene. Hij wisselt moeiteloos af tussen rauwe teksten over grijze omgevingen en omstandigheden naar zachte, motiverende teksten over zijn rooskleurige dromen.

In 2018 werd hij deel van Couture33, die door Top Notch wordt gesteund. Rapper Legends als Feis en Winne merkte het talent op en steunde de rapper in zijn ontwikkeling. Hij heeft dus ook meerdere samenwerkingen met de twee artiesten, maar ook met o.a. Kevin, Hef en Adje. Kenmerkend is zijn eerlijke en altijd meeslepende teksten op muzikale producties.

Er worden twee concerten gehouden op 19 december voor 30 personen per optreden, de eerste is om 20.00 en de tweede is de aanvang 22:00. Tickets kosten 11,15 euro per stuk en de kaartverkoop is via de onderstaande links begonnen:

19-12-2020 - Raw Roets - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
19-12-2020 - Raw Roets - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)

BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Raw Roets in TivoliVredenburg
Tickets Raw Roets
KIES TICKET
za 19 dec
Raw Roets
TivoliVredenburg, Utrecht
za 19 dec
Raw Roets
TivoliVredenburg, Utrecht
Alice Phoebe Lou 1

ALICE PHOEBE LOU IN MEI NAAR NEDERLAND EN BELGIËAlice Phoebe Lou komt naar Nederland en België. Ze komt op 3 mei naar de...

Robin Kester

ROBIN KESTER MET 'THIS IS NOT A DEMOCRACY TOUR' DE... Robin Kester gaat met haar mini-album ‘This Is Not A Democracy’ ondanks de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.