Darren Styles in april 2021 met zijn Hard Generation tour naar Amsterdam

Hard Generation Darren Styles
Darren Styles in april 2021 met zijn Hard Generation tour naar Amsterdam
Door KaylynB op 27 oktober 2020 - 11:52 Hard Generation is een nieuw Brits dance-concept waarbij 'hard dance' dj's door Europa touren. En wie kan er beter de eerste tour lanceren dan DJ / Producer Darren Styles. Hij loopt al meer dan 25 jaar voorop in de hardere stijlen van elektronische muziek. Darren Styles vervulde een belangrijke rol in het naar de mainstream helpen van hardcore crossover.

Zijn DJ-sets en -producties hebben hem een ​​wereldwijde fanbase opgeleverd en Darren Styles stond op alle toonaangevende elektronische muziekfestivals, waaronder Creamfields, Tomorrowland en EDC Las Vegas. Op dit laatste festival was hij zelfs de waar hij de eerste Britse hardcore artiest die daar optrad.

Hard Generation met Darren Styles geeft vooral shows in Engeland, maar op vrijdag 23 april 2021 komt hij naar Panama in Amsterdam. De voorverkoop start op vrijdag 30 oktober om 9.00 uur.

Klik hier voor de tickets voor de show in Panama, Amsterdam.Bestel tickets Darren Styles in Panama
Tickets Darren Styles
vr 23 apr
Panama, Amsterdam
€ 15,00
Hans Zimmer news

HANS ZIMMER VERPLAATST ZIJN TOURNEE MET CONCERTEN IN...De concerten van Hans Zimmer in het Sportpaleis in Antwerpen en Ziggo Dome...

Maximo Park

NIEUWE TOUR BRENGT MAXÏMO PARK NAAR PARADISO NOORD... De Britse punkband Maxïmo Park werd in 2001 opgericht en laat zich vooral...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.